Ana SayfaBankacılıkÜcretsiz Yazar Kasa POS Veren Bankalar

Ücretsiz Yazar Kasa POS Veren Bankalar

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yazarkasa POS, kısaca Yazarkasa ya da POS adı ile bilinmekte olup, iki farklı cihazın bir araya getirilmesi ile elde edilen bir cihazdır. Yeni nesil yazar kasa olarak da bilinen bu cihazda “POS” terimi EFT POS’ları, diğer bir deyişle kredi kartı ya da banka kartı ile ödeme gerçekleştirilirken, ödeme esnasında kullanılan cihaz olarak tanımlanmaktadır.

Yazarkasa POS cihazının özelliği; herhangi bir kredi kartı ya da banka kartı ile tahsilat işlemi esnasında, gerçekleştirilen ödeme ile alakalı bilgileri GİB’nın veri tabanına iletmesi ve anında fiş kesmesi olarak bilinmektedir. Bu sayede yapılan ödemeler kayıt altına alınarak vergilendirme sürecini de etkilemekte ve denetimin elektronikleşerek kayıt dışılığın önüne geçilmektedir.

Hangi Bankalar Yazarkasa POS Veriyor?

Yazarkasa POS, diğer adı ile yeni nesil yazar kasa, günümüzde pek çok banka tarafından esnaf ve işletmeler için belirli bir ücret karşılığında verilebilmektedir. Yazarkasa POS veren bankalara örnek gösterilecek olursa; Türkiye İş Bankası, QNB Finansbank, Denizbank, Akbank, Yapı Kredi Bankası, ING Bank, Vakıfbank, Halkbank gibi bankalar bu cihazı, kullanması zorunlu olan işletmelere temin edebilmektedir. Yazar kasa POS fiyatları ise markasına göre değişiklik göstermekte olup 200 TL’den başlayarak bin, 2 bin TL gibi fiyatlara kadar yükselmektedir.

Ücretsiz Yazar Kasa POS Veren Bankalar

Yazar kasa POS cihazlarını belirli bir ücret karşılığında veren bankalar olduğu gibi, ücretsiz olarak veren bankalar da mevcuttur. Genellikle bankalar işletmelere POS cihazını ücretsiz olarak temin etmektedir. Fakat işletmenin ekstra olarak yazar kasa talebinde bulunması halinde, bankalar tarafından ücret talep edilebilmektedir. Ücretsiz yazar kasa pos veren bankalar ise; Garanti Bankası, TEB Bankası ve Vakıfbank’tır.

Bankaların Yazarkasa POS Kampanyaları

Günümüzde pek çok banka, işletmelere yazarkasa POS satışı gerçekleştirebilmek adına çeşitli kampanyalar düzenleyebilmektedir. Bankalar tarafından hazırlanan bu yazar kasa POS kampanyalarına örnek gösterilecek olursa; Akbank, Ingenico IWE280 yazar kasa pos cihazını 225 TL chip-para kazanma fırsatı ile satışa sunmaktadır. Ayrıca QNb Finansbank da şubeden yazarkasa POS tahsilatı kampanyası, Yapı Kredi Bankası çeşitli POS kampanyaları, Denizbank yeni iş kuranlar için kampanya ve bunun gibi pek çok banka yazar kasalar için kampanyalar düzenlemektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.