Ana SayfaBanka İş İlanlarıFibabanka Telefonda Satış Temsilcisi Personel Alımı!

Fibabanka Telefonda Satış Temsilcisi Personel Alımı!

Fibabanka banka personel alımları kapsamında Telemarketing Uzman Yardımcısı pozisyonu için eleman alımı yapacağını duyurdu.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Fibabanka banka personel alımları kapsamında Telemarketing Uzman Yardımcısı pozisyonu için eleman alımı yapacağını duyurdu.

Banka Satış Personel Alımları Yapılıyor

Fibabanka tarafından banka iş ilanları dahilinde yapılan açıklamada açık pozisyonun Telemarketing Uzman Yardımcılığı olduğu, bu pozisyon için başvuru yapacak olan kişilerin ne gibi görevler alacakları, başvuru şartlarının neler olduğu ve hangi tarihe kadar başvuru yapılabileceği bildirildi. Yapılan duyuruda iş ilanları ile ilgilenerek başvuru yapacak adayların telefonda satış yapmak üzere görevlendirileceği, bu kişilerin daha önce sigorta ürünleri ile ilgili çalışmış ve deneyimli olması gerektiği, ayrıca ikna kabiliyeti gelişmiş, müşteri memnuniyeti odaklı çalışabilen, rekabetçi özelliğe sahip, değişikliklere ve gelişime açık, ekip çalışmasına yatkın, Microsoft Office uygulamalarına hakim, erkek adayların askerlik görevini yapmış olmaları gerektiği belirtildi.

Fibabanka İş Başvuruları Devam Ediyor

Fibabanka banka iş başvurusu yapan ve gerekli incelemeler sonucunda işe alımı sağlanan yeni personeller kendileri için belirlenen serviste Banka’nın imajına uygun şekilde müşterilerle görüşmek, kibarlık koşulları dahilinde bankacılık ürünlerini tanıtmak ve satışını sağlamak, gereken hallerde müşterileri aramak veya gelen çağrılara cevap vermek, Fibabanka’nın mevcut olan müşterilerini korumak ve bir yandan yeni müşterileri portföyüne katmak gibi görevler üstlenecekler. Sigorta ürünleri konusunda en az 1 yıl deneyimli olması ve bankacılık sektöründe kariyer yapmak istiyor olması da adaylarda bulunması gereken özellikler olarak göze çarpıyor. Fibabanka iş başvuruları 15 Şubat 2019 tarihine kadar Banka’nın ilgili departmanı tarafından kabul ediliyor.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kariyer.net/is-ilani/fibabanka-a-s-telemarketing-uzman-yardimcisi-1966848

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.