Ana SayfaBanka İş İlanlarıHSBC Bank Bireysel Müşteri Temsilcisi Personel Alımları!

HSBC Bank Bireysel Müşteri Temsilcisi Personel Alımları!

HSBC Bank banka personel alımları ile duyurduğu eleman ihtiyacında diğer detayları da bildirdi.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

HSBC Bank banka personel alımları ile duyurduğu eleman ihtiyacında diğer detayları da bildirdi.

HSBC Bank Banka Personel Alımları

HSBC Bank iş ilanları ilgililerinin dikkatini çekecek bir duyuru yaptı. Banka tarafından yapılan duyuruda Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcisi pozisyonunda çalışmak üzere yeni personellere ihtiyaç olduğu, başvuruların kabul edildiği, başvuru yapmak isteyen adaylarda HSBC Bank tarafından aranan özellik ve niteliklerin neler olduğunu belirtti. HSBN Bank banka iş başvurusu yapacak olanların üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve benzeri diğer fakültelerden mezun olması, SPK lisansı belgesine sahip olmasının tercih sebebi olduğu, İngilizce bilgisinin yazılı ve sözlü iletişim sağlayabilecek seviyede olması, finans sektörüne ve ekonomiye ilgi duyuyor olması, ikna yeteneğinin gelişmiş, insanlarla düzgün ilişki kurabiliyor olması, araştırmacı, dinamik ve analitik düşünebiliyor olması, erkek adayların da askerlik hizmetlerini yapmış olması gerekiyor.

HSBC Bank İş Başvurusu Son Tarih

Kariyer yolculuğuna bir bankada başlamak ya da devam etmek isteyenler banka iş ilanları kapsamındaki bu eleman alımlarına başvuru yapabilirler. İşe alımı gerçekleşecek olan yeni personeller HSBC Bank bünyesindeki bireysel müşterilerin temel bankacılık işlemlerini yürütmek, yeni müşteri kazanımları sağlamak, bankanın ürünleri müşterilere tanıtarak satış yapmak ve talepleri doğru tespit etmek gibi görevlerde bulunacaklar. HSBC Bank iş başvuruları 9 Şubat 2019 tarihine kadar yapılabiliyor. Başvurular Banka’nın ilgili departmanı tarafından değerlendirmeye alınacak ve uygun adaylara ş görüşmesi mülakatı için geri dönüş sağlanacaktır.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kariyer.net/is-ilani/hsbc-bank-a-s-bireysel-bankacilik-musteri-temsilcisi-2195855

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.