Ana SayfaBanka İş İlanlarıKuveyt Türk Katılım Bankası Yeni Personeller Arıyor!

Kuveyt Türk Katılım Bankası Yeni Personeller Arıyor!

Banka iş ilanları çerçevesinde Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın yaptığı duyuruda yeni personellerin işe alınacağı bildirildi.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Banka iş ilanları çerçevesinde Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın yaptığı duyuruda yeni personellerin işe alınacağı bildirildi.

Kuveyt Türk Banka Personel Alımları

Banka personel alımları yapacağını duyuran Kuveyt Türk Katılım Bankası aradığı personellerde olması gereken nitelikleri ve özellikleri de belirtti. Detaylı olarak belirtilen işe alım şartlarına göre kariyer planında Kuveyt Türk Katılım Bankası’nda yer almak bulunan kişiler Genel Müdürlük kadrolarında görevlendirilecekler. Banka iş ilanları ile ilgilenenlerin işe alım başvuruları Kuveyt Türk Bankada Kampüs kapsamında değerlendirilecek. Adayların üniversitelerin lisans bölümlerinde 3. – 4. sınıf öğrencisi olması, İktisadi ve İdari bilimler, İşletme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Psikoloji bölümlerinde okuyor olması, tercihen İngilizce biliyor olması, okulunda yüksek başarıya sahip olması, iletişim becerilerinin güçlü olması, ekip çalışmasına yatkın, analitik düşünce yapısı sahibi olması, okulundaki ders programlarının haftanın 1 ya da 2 günü çalışmasına uygun olması gerekiyor.

Kuveyt Türk Bankada Kampüs Başvuruları

Banka iş başvurusu yaparak Kuveyt Türk bünyesine katılmak isteyen öğrenciler Bankada Kampüs programı dahilinde part – time çalışarak işe başlayacaklar. Mezuniyetlerine kadar devam edecek olan bu iş sonucunda performansları değerlendirilecek ve Banka bünyesinde kadrolu işe alınacaklardır. Kuveyt Türk Katılım Bankası genel müdürlük birimlerinde part time görev yapacak öğrenciler arayan Banka iş başvurularını 8 Mart 2019 tarihine kadar kabul ediyor. Başvuru sahiplerine başvuru sırasında belirttikleri iletişim bilgilerinden geri dönüş sağlanacağından bu bilgilerin doğru verildiğinden emin olunması gerekir.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kariyer.net/is-ilani/kuveyt-turk-katilim-bankasi-a-s-bankada-kampus-genel-mudurluk-kadrolari-2224357

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.