Ana SayfaBanka İş İlanlarıTurklandbank Yeni Banka Personel Alımları Yapıyor!

Turklandbank Yeni Banka Personel Alımları Yapıyor!

Turklandbank tarafından yapılan banka personel alımları ile ilgili duyuruda tüm detaylara yer verildi.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Turklandbank tarafından yapılan banka personel alımları ile ilgili duyuruda tüm detaylara yer verildi.

Banka Personel Alımları için Aranan Şartlar

Banka iş ilanları kapsamında Turklandbank bünyesinde görev verilmek üzere yeni personellere ihtiyaç duyulduğu, işe alınacak olan kişilerin Uyum Bölümü Yetkilisi olarak görev yapacakları bildirildi. Turklandbank iş ilanları ile yapılan duyuruda Banka olarak bir kurumu değerli hale getirenin çalışanları olduğuna, geleceğin yöneticilerini bünyelerinde yetiştirmek istediklerine, personellerinin iş haricinde sosyal etkinlikler ile de birbirine bağlı olduğuna, değinilerek uzman ve dinamik bir takımın parçası olmak isteyen kişilerin banka iş başvurusu ile bu pozisyonlara başvuru yapabileceği belirtildi. Turklandbank iş başvurusu yapacak olan adayların üniversitelerin 4 yıllık İktisadi ve İdari Bilimler veya İşletme Mühendisliği lisans bölümlerinden mezun olmaları, daha önce bankaların teftiş ve iç kontrol birimlerinde en az 1 ile 3 yıl arasında çalışmış olmaları, sözlü ve yazılı olmak üzere ileri derecede İngilizce biliyor olmaları, ekip çalışmasına uyumlu ve planlı çalışabiliyor olmaları gerekiyor.

Turklandbank Personel Alımı İş Başvuruları

Turklandbank bünyesinde kariyer yapmak isteyen adayların yapacakları başvurular Banka’nın ilgili departmanı tarafından 11 Mart 2019 tarihine kadar kabul edilecektir. Başvuru sahipleri işe alımlarının gerçekleşmesi halinde Turklandbank’ta uyum programının yürütülmesinin sağlanması, uyum mevzuatı çerçevesinde gerekli işlemlerin yapılması ve bu süreçteki tüm işlemlere dahil olunması gibi görev ve sorumluluklar alacaklardır. Adayların başvuru yaparken iletişim bilgilerini bir kez daha kontrol etmeleri sonradan sağlanacak geri dönüşler için önemlidir.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kariyer.net/is-ilani/t-bank-uyum-bolumu-yetkilisi-2125653

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.