Ana SayfaBankacılıkZiraat Bankası ATM Para Çekme ve Yatırma Limiti

Ziraat Bankası ATM Para Çekme ve Yatırma Limiti

Ziraat Bankası, ATM’leri üzerinden para çekmek ya da yatırmak isteyen müşterileri için günlük olarak işlem limiti koymaktadır. Peki Ziraat Bankası ATM para çekme limiti ve Ziraat Bankası ATM yatırma limiti ne kadar?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası, Türk bankacılık sektöründe hizmet vermekte olan en eski bankalardan biridir. Mobil ve internet bankacılığının yanı sıra Türkiye genelinde binlerce şube ve ATM üzerinden de kaliteli hizmet sunan banka, özellikle de ATM’leriyle büyük kolaylık sağlamaktadır. Bu kanal üzerinden 7 gün 24 saat para çekme ya da yatırma işlemi gerçekleştirebilmek mümkün olurken, banka müşterilerinin Ziraat Bankası ATM para çekme limiti ve Ziraat Bankası ATM yatırma limiti konusunda dikkatli olması gerekmektedir.

Ziraat bankası, müşterilerinin para yatırma, çekme, fatura ödeme ve bunun gibi işlemlerini şubelerde beklemek yerine atm’ler üzerinden gerçekleştirmesine imkan sağlamaktadır. En Yakın Ziraat ATM’sine giden banka müşterileri, ATM üzerinden hemen hemen pek çok bankacılık işlemlerini halledebilmektedir.

Ziraat Bankası ATM Para Çekme Limiti

Ziraat Bankası ATM Para Çekme Limiti
Ziraat Bankası ATM Para Çekme Limiti

Ziraat Bankası, ATM’ler aracılığı ile banka hesabından para çekmek isteyen müşterileri için günlü olarak para çekme limiti koymaktadır. Ziraat ATM para çekme limiti genellikle müşterilerin güvenliği açısından tedbir amaçlı uygulanmaktadır. Buna göre Ziraat ATM günlük para çekme limiti 5 bin TL’dir.  5 bin TL üzerindeki para çekme işlemleri için belli bir komisyon ödenmesi gerekmektedir.

Ziraat Bankası ATM Para Yatırma Limiti

ATM Para Yatırma Limiti
ATM Para Yatırma Limiti

Ziraat Bankası, para çekme işleminde olduğu üzere para yatırma işleminde de müşterileri için belli bir miktarda limit getirmektedir. Ziraat ATM para yatırma limiti, çekme limitine kıyasla çok daha fazla olmaktadır. Ziraat ATM günlük para yatırma limiti 20 bin TL civarında olurken, müşteriler Wincor markalı ATM’lerde tek seferde 40 adet banknot, GRG markalı ATM’lerde 200 adet banknot, NCR marka ATM’lerde ise 40 adet banknot yatırılabilmektedir.

Ziraat Bankası ATM İşlem Ücretleri

Ziraat Bankası ATM’ler aracılığı ile müşterilerinde para çekme, yatırma, fatura – kurum ödemeleri, havale – EFT, vergi ödemeleri, yatırım işlemleri, kredi başvurusu, kredi kartı başvurusu ve bunun gibi çeşitli bankacılık işlemlerini kolaylıkla yerine getirme imkanı sağlamaktadır. Kendisine ziraat ATM en yakın şubesine giden banka müşterisi ya da tüketicinin, gerçekleştirmiş olduğu bu işlemler için bazen belli bir miktar ödeme yapması gerekmektedir. Örneğin; belirlenen limitten fazla para çekileceği zaman yüzde 1,25 oranında komisyon almaktadır. Öte yandan havale – EFT işlemlerinden de ücret alan banka, kartsız olarak yapılan havaleler için 7 TL, ebe yapılacak havaleler için 7 TL, karltı yapılacak olan havalelerde ise 5 TL işlem ücreti almaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.