Ana SayfaKariyerZiraat Bankası Staj Başvuru Tarihleri ve Detayları

Ziraat Bankası Staj Başvuru Tarihleri ve Detayları

Ziraat Bankası, yılın belli dönemlerinde staj başvurularını kabul ediyor. Peki başvurular ne zaman? Adaylarda hangi kriterler aranıyor?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası’nın, Türk bankacılık sektörünün en önemli ve en köklü bankalarından biri olduğunu bilmeyen yoktur. Uzun yıllardır sektörde faaliyetlerini yürütmekte olan banka, yüzlerce insana istihdam imkanı sağlarken, pek çok öğrenciye de staj yapma olanağı sunmaktadır.

Banka kariyer hedeflerine Ziraat Bankası ile başlamak isteyen öğrenciler ve sektörün en yenileri, Ziraat Bankası’na başvuruda bulunarak staj dönemini tamamlamaktadır. Peki merak ettiğiniz staj başvuru tarihleri, başvuru şartları, bankanın öğrencilere sunduğu imkanlar hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz?

>>> Bankaların Güncel Stajyer Alım İlanları Burada <<<

2019 Ziraat Bankası Staj Başvuru Ne Zaman ve Nereden Yapılır?

2019 Ziraat Bankası staj başvuru işlemleri, genellikle bankacılık sektörüne yönelik bir bölümde okuyan ve staj zorunluluğu bulunan öğrencilerin gerçekleştirdikleri ve tercih ettikleri bir işlemdir. Okudukları bölüm dolayısıyla belli bir süre staj yapmak zorunda olan öğrenciler, tercihlerine göre Ziraat Bankası staj başvuru işlemlerini başlatarak, staj dönemini Ziraat Bankası’nda tamamlamayı talep etmektedir.

Ziraat Bankası staj tarihleri;

  • Meslek lisesi öğrencileri için her yılın Temmuz ve Eylül ayları arasında,
  • Meslek Yüksek Okulu ve Üniversite öğrencileri için ise yapılmak istenen staj tarihinden (Sömestr – Yaz) en az bir ay öncesidir.

Ziraat Bankası Staj Başvurusu Nasıl Yapılır? Gerekli Belgeler Nelerdir?

Ziraat staj başvuru işlemleri, bankanın Facebook adresi ya da resmi web sitesi üzerinden kabul edilmemektedir. Her banka şubesi Ziraat staj başvuruları ile bizzat ilgilenmektedir. Dolayısıyla öğrencilerin yapması gereken tek işlem, hazırlamış oldukları bir CV ile beraber talep ettikleri Ziraat Bankası şubesine müracaat etmek ve şube tarafından verilen başvuru formunu doldurmaktır. Bu belgelerin dışında banka tarafından herhangi bir belgeye gerek görülmemektedir. Bu sayede öğrenciler daha kariyer planlama aşamalarını devletin en önemli bankalarından biri ile oluşturabilme imkanınsa sahip olmaktadır.

>>> Bankaların Güncel Stajyer Alım İlanları Burada <<<

Ziraat Bankası Stajyerlerine Maaş Veriyor mu?

Hemen hemen her sene yaklaşık olarak 1.200 öğrenci için staj yapma imkanı sağlayan banka, öğrenciler için çeşitli ödemeler yapmaktadır. Ziraat Bankası stajyer maaşları, bankanın Genel Müdürü tarafından yapılan açıklamaya göre, yasanın belirlediği oranlarda ödenmektedir. Ayrıca stajyerlere öğle yemeği ve ulaşım gibi olanaklar da sağlanmaktadır. Ziraat Bankası stajyer ücreti hakkında net bilgi bulunmamaktadır.

Bu içerikte yer alan staj bilgileri; önceki dönemlerde staj yapan öğrenciler tarafından sunulan bilgiler ışığında hazırlanmıştır. 2019 yılı döneminde staj yapacak kişilerin, ilgili bankanın resmi internet sitesi üzerinden inceleme yapmasını tavsiye ederiz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.