Ana SayfaBanka İş İlanlarıKuveyt Türk Katılım Bankası Uzun Dönem Stajyer Personel Alımları Yapacak!

Kuveyt Türk Katılım Bankası Uzun Dönem Stajyer Personel Alımları Yapacak!

Kuveyt Türk Katılım Bankası banka personel alımları için yaptığı duyuruda uzun dönem stajyerleri işe alacağını bildirdi.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuveyt Türk Katılım Bankası banka personel alımları için yaptığı duyuruda uzun dönem stajyerleri işe alacağını bildirdi.

Kuveyt Türk Yeni Banka Personeli Alımları

Kuveyt Türk Katılım Bankası banka iş ilanları ile duyurduğu yeni personel ihtiyacı ile ilgili tüm detayları belirtti. Kuveyt Türk banka iş başvurusu yapan adayların üniversitelerde Bilgisayar ve Eğitim Teknolojileri, Görsel İletişim Tasarımı, Grafik – Tasarım, Bilgisayar Destekli Animasyon, Radyo – Televizyon – Sinema gibi bölümlerinde ikinci ya da üçüncü sınıf öğrencisi olması gerekiyor. Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın işe alım duyurusunda iş ilanları ile ilgilenen ve başvuru yapacak olanların ayrıca aktif bir şekilde Adobe Photoshop, Adobe Animate, After Effects, Adobe Premiere, Illustrator programlarından en az bir tanesini biliyor olmaları, ara yüz tasarımı alanında kendini geliştirmek istemesi ve bilgisinin olması, tercihen e – içerik oluşturma programı Articule programını etkin olarak kullanabiliyor olması, ekip çalışmasına yatkın olması, fotoğraf çekmeyi biliyor ve gerekli ekipmanlara sahip olması, iletişim konusunda etkin beceriye sahip olması, okulundaki ders programının haftalık olarak en az 2 tam gün çalışmasına elveriyor olması ve öğrenmeye açık, yenilikçi, sorumluluklarının bilincinde kişiler olması gerektiği de belirtildi.

Kuveyt Türk Katılım Bankası İş Başvurusu

Kariyer planları dahilinde Kuveyt Türk Katılım Bankası’nda staj yaparak iş hayatına başlamak bulunan adayların başvuruları Banka’nın işe alımlardan sorumlu birimi tarafından 28 Mart 2019 tarihine kadar kabul edilecek. İşe alınacak olan stajyerler Kuveyt Türk Bankada Kampüs Programı dahilinde Eğitim ve Geliştirme Müdürlüğü’nde Eğitim Teknolojileri biriminde uzun dönem stajyer olarak görev yapacaklar.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kariyer.net/is-ilani/kuveyt-turk-katilim-bankasi-a-s-gise-yetkilisi-istanbul-avrupa-yakasi-subeleri-2229314

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.