Ana SayfaDiğer İş İlanlarıHakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 45 Kişiyi Sürekli İşçi Olarak İşe Alacak!

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 45 Kişiyi Sürekli İşçi Olarak İşe Alacak!

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun yaptığı kamu iş ilanları bilgilendirmesinde 45 kişinin sürekli işçi olarak istihdam edileceği duyuruldu.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun yaptığı kamu iş ilanları bilgilendirmesinde 45 kişinin sürekli işçi olarak istihdam edileceği duyuruldu.

Kamu Personeli Sürekli İşçi Alımları Başladı

Kamu iş ilanları ile ilgilenen kişilerin dikkatini Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından yapılan kamu personel alımları duyurusu da çekti. Yapılan duyuruda işe alımların 4857 sayılı kanun kapsamında değerlendirmeye alınacağı, başvuru yapacak adaylarda aranan şartların neler olduğu, başvuruların nasıl yapılacağı, son başvuru tarihinin ne zaman olduğu ve başvuru sırasında hazır bulundurulması gereken belgeler hakkında bilgilendirme yapıldı. Buna göre kamu personel alımı iş başvurusu yapmak isteyen adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na uygunluğu, Ankara’da istihdam edilecek olmalarından dolayı bu ilde ikamet ediyor olmaları, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan maaş almıyor olmaları, 2018 yılında düzenlenen KPSS’den ön lisans mezunlarının ilgili puan türünden en az 60 puan almış olması gerekiyor. başvurular 18 Şubat 2019 – 22 Şubat 2019 tarihleri arasında İŞKUR’un internet sitesi üzerinden yapılacaktır. Adaylar kura çekimi ile belirlenecek olup, 5 Mart 2019 tarihinde Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun Ankara’daki konferans salonunda saat 10:00’da gerçekleşecektir.

Kamu Sürekli İşçi Personel Alımı Başvurusu Diğer Detaylar

Kariyer planında bir kamu kurumunda çalışmak olan adaylar arasında yapılacak kurada adı çıkanlar KPSS puanlarına göre sıralanacaklar. Adayla mesleki bilgi ve becerilerinin ölçüleceği sözlü sınava tabi tutulacak olup, sözlü ve uygulamalı sınavda başarı göstermesi halinde işe alımları sağlanacak. Kamu iş başvurusu yapacak adayların ayrıca haklarında yapılacak güvenlik soruşturmasında sorun olmaması da gerekmektedir.

Bu iş ilanı ilk olarak kamuilan.dpb.gov.tr’de yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kamuilan.dpb.gov.tr/ilanDetay.aspx?17bc3c34-672f-466c-b933-094cc9599715&kk=318

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.