Ana SayfaGündemInstagram'da Popüler Olmanın 8 Yolu

Instagram’da Popüler Olmanın 8 Yolu

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ne yaparsanız yapın Instagram takipçi sayınızı artıramıyorsanız bu platformda popüler olmanın yollarını bilmiyorsunuz demektir. Aslında sadece basit birkaç yöntemi uygulayarak takipçi sayınızın hızla artmasını sağlayabilirsiniz. Peki, Instagram’da popüler olmanın en temel kuralları neler?

  • Tatil Fotoğrafları

Tatil fotoğrafları bu platformda en çok ilgi gören karelerin başında geliyor. Sürekli ev ile iş arasında mekik dokuyan birinin hayatı ilgi çekmiyor. Sizin sayfanızda gelen kişiler sıklıkla gezdiğinizi ve gittiğiniz yerlerden fotoğraflar paylaştığınızı görmeli! Bu nedenle galerinizde mutlaka tatil fotoğraflarına yer vermelisiniz.

  • Bronzlaşmış Ten Fotoğrafları

Tatillerde mutlaka paylaşmanız gereken kareler arasında bronzlaşmış teninizi gösteren fotoğraflar da olmalı! Her nedense bu fotoğraflar insanlarda rahatlama etkisi yaratıyor. Bu nedenle Instagram’da popüler olmak için paylaşmanız gereken fotoğraflar sıralamasında bronzlaşmış ten kareleri de yer alıyor.

  • Okuduğunuz Kitapları Paylaşın

Okuduğunuz kitapları yazar bilgisi ile birlikte paylaşmanız gerekiyor. Aynı zamanda kitapla ilgili düşünceleriniz ya da küçük bir alıntı ile profilinizi süsleyebilirsiniz. Olabildiğince popüler kitaplara yönelmenizde fayda var. Bu sayede takipçileriniz okumayı düşündükleri kitaplar hakkında sizden kısa bilgiler de almış olacak.

  • Kedi Fotoğrafları

Youtube’da kedi videolarının ne kadar çok izlendiğini belirtmeye gerek dahi yok. Dolayısıyla sıklıkla paylaşmanız gereken fotoğraflar ve videolar arasında elbette kediler de bulunuyor. Olabildiğince sıra dışı fotoğraflar yakalamaya ve paylaşmaya özen gösterin. İlginç kedi ve köpek videoları ve fotoğrafları her daim takipçi sayınızı artıran en pratik yollardan biridir. Yolda gördüğünüz yavru bir kedinin ya da köpeğin fotoğrafını da çekebilirsiniz. Mutlaka kendi evcil dostlarınızın ya da arkadaşlarınızın kedi ve köpeklerin fotoğraflarını çekmek zorunda değilsiniz. Zaten bir kediyi uzun süre gözlemlediğinizde aslında size harika pozlar verdiğini fark edebilirsiniz.

  • Özlü Sözler Paylaşın

Sevdiğiniz bir yazarın ya da bir filozofun kısa sözlerini paylaşmak Instagram’da popülerliği asla geçmeyen yöntemlerden biridir. Çok uzun zamandır bu paylaşımlar büyük bir ilgi görüyor. Siz de sevdiğiniz yazarların ve filozofların beğendiğiniz sözlerini, bu sözle alakalı bir fotoğraf eşliğinde paylaşabilirsiniz. Bu sayede takipçi sayınızın artmasını da sağlamış olacaksınız. Ancak bu noktada da kritik olan herkesin paylaştığı sözler yerine pek bilinmeyen sözleri seçmenizdir. Aksi halde profiliniz sıkıcı bulunabilir.

  • Kombinlerinizi Paylaşın

Özellikle kadınlar hangi kıyafetlerin hangi aksesuarlarla kombinlendiğini aktaran fotoğraflara bayılıyor! Dolayısıyla modanın sıkı takipçisi olmalı ve kombinlerinizi takipçilerle paylaşmalısınız. Aynı zamanda moda ve trendler hakkında hem kısa bilgiler hem de ilginç fotoğraflar paylaşmaya devam edin. Bu yöntemle sadece modaya ilgi duyan Instagram kullanıcılarını dahi bir mıknatıs gibi profilinize çekebilirsiniz. Sonrasında bu takipçileri elinizde bulundurmak için modaya yönelik paylaşımlar yapmaya devam etmelisiniz.

  • Kompozisyon Kareleri

Kent hayatı istisnasız herkesi bunaltabiliyor. Bu yüzden insanlar artık internette doğadan fotoğraflar görmek istiyor. Siz de bu isteği yerine getirmeli ve çiçek, ağaç, böcek gibi unsurları içeren çeşitli kompozisyon fotoğrafları paylaşmalısınız. Bu fotoğraflar da insanları ciddi düzeyde rahatlatabiliyor. Aynı zamanda çok fazla sayıda beğeni aldığını da belirtmemiz gerekir. Fazla sayıda beğeni daha fazla takipçi anlamına geliyor. Yaptığınız doğa gezilerinden çok sayıda fotoğraf çekerek arşivleyebilir ve zaman zaman bu arşivi kullanarak paylaşımlar yapabilirsiniz.

  • Mutfak Kareleri

Mutfaktaki yeteneklerinizi de takipçilerinizle paylaşmaya ne dersiniz? Kurabiye denemeleriniz, sıra dışı salata çeşitlerine dair fotoğraflar, ya da özenle hazırlanmış bir tabak Instagram’da büyük bir ilgi görebiliyor. Bu nedenle bu platformda popüler olmanızı yollarından biri de mutfaktan geçiyor diyebiliriz. Mutlaka mutfak kareleri de paylaşmaya özen göstermelisiniz.

Daha fazla bilgi almak isterseniz https://crovu.co/instagram-begeni-satin-al/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.