Ana SayfaBanka İş İlanlarıGaranti Bankası Sezonluk Müşteri Danışmanı Personel Alımları Yapıyor!

Garanti Bankası Sezonluk Müşteri Danışmanı Personel Alımları Yapıyor!

Garanti Bankası banka iş ilanları ile yapılan bilgilendirmede sezonluk çalışacak yeni personellere ihtiyaç olduğunu duyurdu.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası banka iş ilanları ile yapılan bilgilendirmede sezonluk çalışacak yeni personellere ihtiyaç olduğunu duyurdu.

Garanti Bankası Yaz Dönemi Personel Alımları

Garanti Bankası banka personel alımları kapsamında 2019 yılının haziran – ekim ayları arasında görev verilmek üzere Sezonluk Müşteri Danışmanı personel alımları yapacağı duyuruldu. Duyuruda banka iş başvurusu yapacak olan adayların sahip olması istenen şartlara ve koşullara da yer verildi. Garanti Bakası yeni personel iş başvurusu yaparak bankacılık alanında kariyer planlayan kişiler Çukurova Bölge Müdürlüğü’ne bağlı olan Erdemli’deki şubede yaz döneminde çalışacaklar. Banka iş başvurusu sahiplerinin en az üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren lisans bölümlerinden mezun olması gerekiyor. Adayların ayrıca kendilerini pozitif, güler yüzlü olarak tanımlaması, ikna konusunda becerikli, iletişimde başarılı kişiler olmaları da isteniyor. Garanti Bankası tarafından işe alınacak olan yeni personeller sezonluk olarak çalışacak olup Müşteri Danışmanı olarak görevlendirilecekler.

Garanti Bankası Müşteri Danışmanı İş Başvuruları

Garanti Bankası iş ilanları ile ilgilenerek 2019 yılı yaz döneminde sezonluk olarak banka şubesinde çalışmak isteyen ve başvuru yapan kişileri işe alınmaları durumunda şubeye gelen müşterilerin para yatırma, para çekme, çek ve senet ödemesi, para transferi gibi bankacılık işlemlerini yapmanın yanı sıra Garanti Bankası’nın ürün ve hizmetlerinin satışından da sorumlu olacaklar. Garanti Bankası iş başvuruları 4 Mayıs 2019 tarihine kadar kabul ediliyor.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kariyer.net/is-ilani/garanti-bankasi-sezonluk-musteri-danismani-erdemli-2257126

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.