Ana SayfaBanka İş İlanlarıKuveyt Türk Katılım Bankası Kalite Güvence Mühendisi Personeller Arıyor!

Kuveyt Türk Katılım Bankası Kalite Güvence Mühendisi Personeller Arıyor!

Kuveyt Türk Katılım Bankası banka iş ilanları kapsamında yapılan duyuruda yeni personellerin işe alınacağı bildirildi.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuveyt Türk Katılım Bankası banka iş ilanları kapsamında yapılan duyuruda yeni personellerin işe alınacağı bildirildi.

Kuveyt Türk Katılım Yeni Banka Personel Alımları

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından yapılan banka personel alımları ile Bilgi Teknolojileri Kalite Güvence Mühendisi pozisyonuna istihdam sağlanacağı belirtildi. Banka iş başvurusu yapacak olan kişilerin üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği ve benzeri bölümlerinden mezun olması, Bilgi Teknolojileri denetimi, risk yönetimi, süreçlerin geliştirilmesi konularında deneyim sahibi olması ve bankacılık sektöründe bu alanlarda kariyer yapmayı istiyor olması, uygulamalar ve yönetişim standartları hakkında bilgi sahibi ve ilgi duyuyor olması, öğrenmeye, gelişime ve yeniliklere açık olması, sürekli kendini geliştiriyor olması, analitik düşünce yapısı sahibi, sonuç odaklı ve yaratıcı çalışıyor olması, iletişim yönünün güçlü olması, ekip çalışmasında uyumlu olması gerekiyor. adayların ayrıca dökümantasyon konusunda disiplinli, stres yönetiminde başarılı, zaman baskısına dayanabilecek ve erkek adayların askerlik görevlerini tamamlamış olmasının istendiği de Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından belirtilenler arasında yer alıyor.

Kuveyt Türk Katılım Bankası Yeni Personel İş Başvuruları

Kuveyt Türk Katılım Bankası iş ilanları kapsamındaki bu duyuruya başvurular Banka’nın işe alımlardan sorumlu birimi tarafından 12 Nisan 2019 tarihine kadar kabul edilmeye devam edecek. Banka personel alımları iş başvurusu yapacak olan adayların başvuru sırasında iletişim bilgilerini doğru verdiklerinden emin olmaları sonradan kendilerine yapılacak iş görüşmesi daveti geri dönüşlerinde sorun yaşanmaması için önemlidir.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kariyer.net/firma-profil/kuveyt-turk-katilim-bankasi-a-s-2047-11495

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.