Ana SayfaSigortaÖzel Sağlık Sigortası ile Sağlığınızı Güvence Altına Alın

Özel Sağlık Sigortası ile Sağlığınızı Güvence Altına Alın

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Özel sağlık sigortası diğer sağlık sigortaları kadar önemlidir. Herkesin hayatındaki en önemli serveti sağlığıdır. Bundan dolayıyla da sağlığınızı güvence altına almanız çok önemlidir. Yaşlı ya da genç olmanız sağlık açısından herhangi bir sıkıntı yaşamayacağınız anlamına gelmez. Herkesin bir dakika sonra ne hale geleceği, başına ne geleceği ve sağlığı ile ilgili bir sorun yaşayıp yaşamayacağı belli olmaz. Sağlığınız iyi olmadığı zaman ne yaptığınız işten, ne yediğiniz yemekten, ne de gezdiğiniz yerlerden hiç bir şekilde keyif alamazsınız. Vücudunuzun sağlığı ne kadar iyi olursa bunların hepsinden de o kadar zevk alırsınız.

Diğer Tüm Sigorta Bilgilerine Buradan Ulaşabilirsiniz.

Sağlıklı olan insanların hayatları her zaman daha kolay geçer. Örneğin, ufacık bir baş ağrısı bile sizi bütün gün sıkıntı içine sokabilir. Ya da karnınızın ağrıması sizin ağrı sürene kadar iki büklüm bir şekilde kalmanızı sağlar. Ayrıca yıllık olarak kişisel check-up yaptırmanız da çok önemlidir. Bu sayede vücudunuzda yaşanabilecek ya da yaşanan herhangi sorunları daha kolay bir şekilde ve daha hızlı, tedavisi gecikmeden yapabilirsiniz. Herkesin sağlık sigortası yaptırması lazımdır. Bu sayede daha sonradan başınıza gelecek olan sıkıntıları da daha kolay ve daha hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Özel Sağlık Sigortası Hakkında Ne Kadar Bilgi Sahibisiniz?

Özel sağlık sigortası çoğu zaman çalıştığınız iş yeri tarafından yapılabilir. Ama bunun yanı sıra siz de kişisel olarak özel sağlık sigortanızı yaptırabilirsiniz. Sağlık sigortası birçok çeşitte size sunulur. Siz de bunların içinden kendinize en uygun olanını kolay bir şekilde seçebilirsiniz. Özel hastaneler, devlet hastanesine göre daha rahat ve sizinle daha ilgili olabilirler. Çoğu kişinin özel hastanelere ücretinden gidemediği doğrudur. Ama özel sağlık sigortası sayesinde bu hastanelere çok fazla ücret vermeyeceksiniz. Size sunulan çeşitli imkanlardan daha kolay bir şekilde faydalanabilirsiniz. Hem de ücret olarak size imkan sağlanacak olmasından dolayı da bu konuda zorluk çekmeyeceksinizdir. Özel sağlık sigortası fiyatları, sigorta şirketine göre değişiklik gösterebilir. Bunların içinden sizin bütçenize en uygun gelenini seçebilirsiniz. Ayrıca bu sigortaların içinde ailenizin fertlerinin de yararlanacağı pek çok imkanlarda bulunabilir.

Özel Sağlık Sigortasının Avantajlarını Biliyor Musunuz?

İnsanların başına her an bir olay gelebileceği düşüncesi bile sizi üzebilir. Ama bunu düşünürken de sağlığınızı güvence altına almanız gerektiğini asla unutmamanız gerekiyor. Son zamanlarda artık herkes tarafından daha çok bilinen ve daha çok ilgilenilerek yaptırılmak istenen özel sağlık sigortası sizin de hayatınızı oldukça kolaylaştıracaktır.

Özel sağlık sigortası ayakta tedavide ve yatarak tedavide farklı farklı yüzdeler şeklinde indirim sağlamaktadır. Kalıtsal hastalığı olanlar da buna göre prim ödeyerek sigortadan faydalanabilirler. Özel sağlık sigortasından faydalanmamız için 18 yaşından büyük olmanız yeterlidir. Çocukların bu sigortadan yararlanması içinde onlarla birlikte ebeveynlerinin poliçesi kapsamında olurlar.

Özel sağlık sigortası hastanede işinize yarayacağı gibi ilaçlarınızı almak için eczaneye gittiğiniz zaman da size kolaylık sağlayacaktır. Belli bir katılım payını ödedikten sonra ilaçlarınızı alabilirsiniz. Sahip olduğunuz özel sağlık sigortası ne ise, bunun geçerli olduğu eczanelerden de ilaç alışverişinizi yapabilirsiniz. Herkesin de bildiği gibi devlet hastanelerinde acile de gittiğiniz zaman belli bir süre sıra beklemek durumunda kalıyorsunuz. Ama özel hastanede bu durum daha az bir yüzde ile karşınıza çıkmaktadır. Bu da özel sağlık sigortası yaptırmanızın sizin hem sağlığınız yerinde değilken daha fazla sıkıntı yaşamamanızı sağlayacaktır. Hem de bu sayede çok fazla ücret ödemeyeceksiniz.

Özel Sağlık Sigortasının Poliçesi Neye Göre Belirlenir?

Sigorta yapacak şirketler, sigorta isteyen müşterilerinin belli başlı özelliklerine bakarak poliçe fiyatını belirlerler. Bu özellikler;

  • Kişinin yaşı, cinsiyeti, medeni hali,
  • O an sağlık durumu,
  • Kalıtsal olarak bulunan herhangi bir hastalık,
  • Sigorta öncesinden geçirmiş olduğu herhangi bir hastalık,
  • Ailenizin içinde olan herhangi bir kalıtsal bir hastalık gibi durumlara bakılarak poliçeniz belirlenmektedir.

Evli olan birisinin aile fertlerinin de kendi poliçesinden yararlanabilir. Bu ve bunun gibi pek çok konuda sigorta şirketlerinden bilgi alabilirsiniz. Aklınıza takılacak herhangi bir konuda size kolay bir şekilde yardımcı olacaklardır. Sağlık sigortası fiyatları kişiden kişiye değişmektedir. Seçeceğiniz poliçeye göre ödeme yapabilirsiniz.

Özel sağlık sigortasında yatarak bir tedavi gördüğünüzde genellikle tamamını karşılamaktadır. Devlet hastalarında günlerce, haftalarca hatta aylarca ameliyat için sıra beklemektense özel hastanelerde bu sırayı daha kolay bir şekilde alabilirsiniz. Aynı şey randevu sistemi içinde geçerlidir. Herhangi bir branşta randevu almak istediğinizde özel sağlık sigortası sayesinde daha kolay bir şekilde daha yakın bir tarihe randevu alabilirsiniz. Ayrıca doktorunuzu da kendiniz seçebilirsiniz. Hastalığınızda sizin yanınızda olacak sağlık sigortası size çok kolaylıklar sağlayacak ve maddi açıdan da size çok büyük imkanlar sağlayacaktır.

Hamilelikte Özel Sağlık Sigortasının Avantajı

Hamileyseniz ya da gelecek için bebek planınız varsa poliçenizi yaptırırken doğum teminatını da ekletmeniz gerekmektedir. Bunu yaptığınız zaman doğumunuzdan hastanede yatış zamanınızdan ve bebeğinizin tüm tedavi giderlerine kadar olan her şey sağlık sigortanız tarafından karşılanır. Doğum özellikle özel hastanelerde oldukça yüklü bir maddiyat harcamanızı gerektirebilir.

Devlet hastanelerinden çok hamile olan anne adayları daha çok doğumlarını özel hastanelerde yaptırmak isterler. Bunun için sağlık sigortasının bu imkanından da faydalanabilirsiniz. Ama bu teminatı yaptırmazsanız ve bu konuda sağlık sigortasına gerekli bilgileri vermezseniz sigortanız bunu karşılamayabilir.

Hastalandığınız zaman ya da herhangi bir hastalandığınız varsa onu kontrol ettirmek için daha kolay ve daha hızlı ilerleyeceksiniz. Özel hastanelerde size daha fazla özen gösterecekleri için oldukça hoşunuza gidecek. Ayakta tedavi ile belli bir miktarını hastaneye ödeyeceksiniz ama yatarak olanda ise tamamı sigorta şirketi tarafından sağlanacaktır. Bu durum size maddi açıdan çok kolaylık sağlayacaktır.

Annelerin bebekleri için de bu sigortadan faydalanmalarını sağlaması çok iyi olacaktır. Çünkü bebekler doğdukları andan itibaren 2 – 3 yaşına kadar belli dönemlerde doktora giderek kontrollerini yaptırmaları gerekir. Eğer özel sağlık sigortası sahibi iseniz bunu daha kolay ve daha kısa sürede halledebilirsiniz. Çünkü devlet hastanelerinde çocuk hastalıkları polikliniğinden randevu almak istediğinizde en az bir hafta beklemek durumunda kalabilirsiniz.

İnsanların sağlığı çok önemlidir, her işin başı sağlık olmasından dolayı sağlığınız ile ilgili herhangi bir sorun yaşadığınız zaman tüm hayatınız alt üst olabilir. Hem daha iyi hizmet görmeniz için hem de sağlığınıza daha çok önem vermeniz için sağlık sigortası tam da size göre. Özel sağlık sigortası poliçeleri içinden sizin için hangisi uygunsa onu seçebilirsiniz. Pek çok sigorta şirketi bulunması size pek çok seçenek olduğunun kanıtıdır. Bunların arasından hangisinden daha çok imkan alabileceğinize inanıyorsanız seçiminizi ondan yana yapabilirsiniz.

Kendi sağlığınız ve sevdiklerinizin sağlığı çok önemlidir. En ufak bir hastalığınızı bile göz ardı etmemeniz gerekiyor. Yoksa bu durum size ileride daha kötü sonuçlar ile dönebilir. Bunları yaşamamanız için sağlık sigortanızı istediğiniz hastanelerde kullanabilirsiniz. Hastanelerin anlaşmasına göre belli başlı indirimler ile maddi açıdan bir sıkıntı yaşamazsınız. Sağlığınız yerinde olmadan yaptığınız hiçbir şeyden keyif almazsınız.

Bu hayatta sağlıktan başka değerli bir şey yoktur. Özel sağlık sigortası sayesinde sağlığınıza daha çok önem vereceksiniz. Hem de bunu yaparken maddi açıdan hiçbir sorun da yaşamayacaksınız. Kaliteli hastanelerde daha iyi hizmet almak ve günlerce, haftalarca, aylarca sıra beklememek için siz de özel sağlık sigortası yaptırmakta gecikmeyin.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.