Ana SayfaDiğer İş İlanlarıBaşvurular Başladı! Jandarma’ya Binlerce Uzman Erbaş Alımı Yapılıyor!

Başvurular Başladı! Jandarma’ya Binlerce Uzman Erbaş Alımı Yapılıyor!

Jandarma Genel Komutanlığı kamu iş ilanları ile 22.000 personel alınacağını duyurdu.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Jandarma Genel Komutanlığı kamu iş ilanları ile 22.000 personel alınacağını duyurdu.

Sözleşmeli Uzman Erbaş Sınavına 40.000 Kişi Davet Edilecek

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 2019 Yılı Sözleşmeli Uzman Erbaş Alımları Kılavuzu yayınlandı. Kılavuzda yer alan bilgilere göre 22.000 personel işe alınacak. 19 Mart 2019 tarihinde başlayan başvurular 4 Nisan 21019 tarihinde sona erecek. Sadece internet yoluyla alınan başvurularla ilgili tüm detaylara da değinildi. Ön başvurular jandarma.gov.tr ve jsga.edu.tr internet adreslerinden kabul ediliyor. Bu adreslere E – Devlet Kapısı üzerinden giriş yapılacak. Ön başvuru yapan 40.000 aday sınava davet edilecek. Adayların 20.000’inin 2018 KPSS’ye girmiş ve ilgili puan türünden en az 50 puan almış olacak. Diğer 20.000 kişi KPSS’ye girmemiş veya girmiş ancak 50 puandan az almış kişiler olacak. Kamu iş ilanları ile ilgilenen adaylar için başvuru şartları aşağıdadır.

Sözleşmeli Uzman Erbaşlarda Aranan Başvuru Şartları

Kariyer planına kamuda sözleşmeli erbaş konumunda devam etmek isteyen kişilerin öncelikle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekiyor. Adayların ayrıca 20 yaşından gün almış, 27 yaşını geçmemiş olması, hakkında yapılacak güvenlik araştırmasında bir sorunla karşılaşılmayacak olması, başvuru kılavuzundaki tüm şartları yerine getiriyor olması da gerekiyor. İnternetten ön başvuru yapan adaylardan sınava çağrılanların listesi yine aynı adreslerden duyurulacak. Duyuruda başvuru sahiplerinin kılavuzu okumadan başvuru yapmamaları gerektiği bildiriliyor. Jandarma Genel Komutanlığı başvuru sırasında yapılan hatalar, yanlış kodlamalar ve doğru olmayan beyanlar ile ilgili sorumluluk kabul etmiyor.

Bu iş ilanı ilk olarak kamuilan.dpb.gov.tr’de yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kamuilan.dpb.gov.tr/ilan_menu.aspx?1f6db3f3-3268-44bb-a9f1-a8b76634d74c

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.