Ana SayfaBanka İş İlanlarıQNB Finans Yatırım Menkul Değerler Muhasebe ve Operasyon Stajyeri Alımı Yapıyor!

QNB Finans Yatırım Menkul Değerler Muhasebe ve Operasyon Stajyeri Alımı Yapıyor!

QNB Finans banka iş ilanları kapsamında yayınladığı ilanda Muhasebe ve Operasyon Stajyeri alımı yapacağını duyurdu.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finans Yatırım Menkul Değerler banka iş ilanları kapsamında yayınladığı ilanda Muhasebe ve Operasyon Stajyeri alımı yapacağını duyurdu.

QNB Finans Yatırım Menkul Değerler Zorunlu Stajyerler Arıyor

QNB Finansbank’ın iştiraklerinden olan QNB Finans Yatırım Menkul Değerler AŞ. yeni personellere ihtiyaç duyduğunu bildiriyor. Kariyer hayatına finans ve bankacılık sektöründe yön vermek isteyen adaylar için iyi bir fırsat olan QNB Finans Yatırım Menkul Değerler stajyer alımı yapacağını banka personel alımları şeklinde duyurdu. Banka iş ilanları ile ilgilenen ve bu pozisyona yaptığı başvurusu kabul edilen adaylar QNB Finans Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nin İstanbul Avrupa yakası Şişli ilçesinde bulunan Genel Müdürlüğü’nde görev alacaklar.

Zorunlu Staja Kabul Edilmek İçin Gereken Şartlar Nelerdir?

Banka iş başvurusu kapsamında yayınlanan Muhasebe ve Operasyon stajyeri pozisyonuna kabul edilmek için gereken şartlar da ilanda belirtildi. Adayların üniversitede öğrenci olması ve stajlarının okulları tarafından zorunlu tutulması öncelikli şartlar olarak belirtildi. İş başvurusu yapan ve gerçekleştirilecek olan değerlendirme sonucunda işe alımı sağlanan adayların Muhasebe ve Operasyon pozisyon biriminde stajyer olarak görev yapacakları, MS Office programlarını aktif olarak kullanabilen, azimli, iletişim becerileri yüksek, sonuç odaklı ve takım çalışmasına yatkın adayların başvurularının kabul edildiği QNB Finans Yatırım Menkul Değerler tarafından bildiriliyor. Bu ilana başvurular 12 Mayıs 2019 tarihinde sonlanacaktır.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kariyer.net/is-ilani/qnb-finans-yatirim-menkul-degerler-a-s-muhasebe-ve-operasyon-stajyeri-zorunlu-staj-2263691

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.