Ana SayfaBanka İş İlanlarıAkbank Yönetici Asistanı Alımı Yaptığını Duyurdu!

Akbank Yönetici Asistanı Alımı Yaptığını Duyurdu!

Akbank yaptığı banka iş ilanları duyurusunda Yönetici Asistanı ihtiyacını ve diğer detayları bildirdi.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank yaptığı banka iş ilanları duyurusunda Yönetici Asistanı ihtiyacını ve diğer detayları bildirdi.

Akbank Yeni Personel Alımı Duyurusu Yaptı

Akbank banka personel alımları kapsamında yaptığı duyurusunda Yönetici Asistanı alımı yapacağını bildirerek başvuru sahiplerinin sahip olması istenen özellikleri de belirtti. Banka iş başvurusu yapacak kişilerin en az üniversitelerin 2 yıllık eğitim veren ön lisans bölümlerinden mezun olması gerekiyor. Akbank iş başvurusu yapacak adayların ayrıca tercihen ileri derecede İngilizce biliyor olmasını, Microsoft Office uygulamalarını etkin olarak kullanmasını, benzer alanlarda en az 4 yıl deneyim sahibi olmasını da istiyor. Kariyer planında bir bankada çalışmak olan kişiler bu duyuruya başvuru yapabiliyorlar. Banka iş ilanları ile duyurulan Akbank Yönetici Asistanı pozisyonu için iletişim yeteneğinin güçlü olması da aranan özellikler arasına yer alıyor.

Akbank Yönetici Asistanının Görevleri Nelerdir?

Akbank iş ilanları kapsamında olan bu iş başvurusu sonucunda işe alımı sağlanan yeni personeller asistanı olacağı yöneticisinin ajandasını takip etmek ve düzenlemek, ilgili birim ve diğer birimlerin koordinasyonundan sorumlu olmak, toplantıları başarılı bir şekilde organize etmek, gerekmesi halinde yöneticisinin istekleri doğrultusunda raporlar hazırlamak gibi görevler alacaklardır. Akbank iş başvurusu yapacak olanların başvurularını 15 Nisan 2019 tarihine kadar kabul ediyor. Bu duyuru ve diğer tüm duyurulara iş başvurusu yaparken iletişim bilgilerinin doğru ve eksiksiz yazılması önemlidir.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kariyer.net/is-ilani/akbank-yonetici-asistani-2236545

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.