Ana SayfaBanka İş İlanlarıAktif Yatırım Bankası Kredi Ürünleri Geliştirme Müdürü Arıyor!

Aktif Yatırım Bankası Kredi Ürünleri Geliştirme Müdürü Arıyor!

Aktif Yatırım Bankası tarafından yapılan banka personel alımları bilgilendirmesinde açık pozisyonun detaylarından bahsedildi.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Aktif Yatırım Bankası tarafından yapılan banka personel alımları bilgilendirmesinde açık pozisyonun detaylarından bahsedildi.

Aktif Yatırım Yeni Personeller Aradığını Duyurdu

Aktif Yatırım Bankası banka iş ilanları çerçevesinde yaptığı duyuruda açık pozisyonun Kredi Ürünleri Uygulama Geliştirme Müdürlüğü olduğunu bildirdi. Aktif Bank bu pozisyon için banka iş başvurusu yapacak olanları ilgilendiren tüm detayları da paylaştı. Adayların 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği gibi bölümlerinden mezun olması gerekiyor. Deneyim sahibi olması beklenen adayların ayrıca bankacılık ve bilgi teknolojileri bölümlerinde 5 yıl – 10 yıl gibi bir süredir çalışması da isteniyor.

Aktif Bank Adaylarda Hangi Özellikleri Arıyor?

Aktif Yatırım Bankası kariyer planına bankacılık alanında devam etmek isteyen kişilerde kurumsal krediler hakkında bilgi sahibi olmak, duyuruda belirtilen teknik bilgilere sahip olmak, düzenli raporlama yapabilecek olmak, değişen teknolojilere ve gündeme uyum gösterecek olmak, takım çalışmasına yatkın, işinde çözüm odaklı çalışacak olmak, stres yönetiminde başarılı, motivasyonu yüksek olmak, ileri düzeyde İngilizce biliyor olmak gibi özellikler arıyor. Erkek adaylarda aranan şart askerlik hizmetini yapmış olması şeklinde belirtiliyor.

Aktif Yatırım Bankası İş Başvuruları Son Tarih

Aktif Yatırım Bankası iş ilanları arasında olan bu duyuru ile işe alınacak olan yeni personeller Banka’nın kurumsal kredi portföyü hakkındaki projelerin geliştirilmesinde görev alacaklar. Aktif Bank iş başvuruları 9 Haziran 2019 tarihine kadar gerçekleştirilebiliyor.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kariyer.net//is-ilani/aktif-yatirim-bankasi-a-s-aktif-bank-kredi-urunleri-uygulama-gelistirme-muduru-1879816

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.