Ana SayfaBanka İş İlanlarıAkbank Gişe Yetkilisi Personel İhtiyacını Duyurdu!

Akbank Gişe Yetkilisi Personel İhtiyacını Duyurdu!

Akbank banka iş ilanları kapsamında yaptığı duyuruda Gişe Yetkilisi personellere ihtiyacı olduğunu bildirdi.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank banka iş ilanları kapsamında yaptığı duyuruda Gişe Yetkilisi personellere ihtiyacı olduğunu bildirdi.

Akbank Yeni Gişe Yetkilileri Aradığını Bildirdi

Akbank tarafından yapılan banka personel alımları ile Gişe Yetkilisi pozisyonunda açık olduğu bildirildi. Banka iş başvurusu yapacak olanların İstanbul – Avrupa yakasında ikamet etmesi gerekiyor. Akbank iş başvurusu yapacak kişilerin örgün eğitim veren üniversitelerin en az lisans bölümlerinden mezun olması da aranan şartlar arasında yer alıyor. Adayların ayrıca müşteri memnuniyeti odaklı çalışacak olması, güler yüzlü, dinamik olması, etkin iletişim yeteneğine sahip olması, yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek olması, ekip halinde çalışma şekline ayak uyduracak olması da Akbank tarafından istenenler olarak dikkat çekiyor. Akbank bünyesinde kariyer yapmak isteyerek başvuru yapan kişilerin son 6 ay içinde Banka tarafından düzenlenen herhangi bir işe alım sınavına katılmamış ve Akbank’ın düzenlediği sözlü mülakatlarda başarısız olmamış olması da gerekiyor.

Akbank Gişe Yetkilisinin Görevleri Nelerdir?

Akbank iş ilanları başvurusu yaparak işe alımı sağlanan yeni gişe yetkilileri şubeye gelen müşterilerin para çekme, para yatırma, fatura yatırma, çek ve senet tahsilatı, diğer pek çok ödeme ile ilgili işlemlerini gerçekleştirmekten sorumlu olacaklar. Akbank gişe yetkilileri ayrıca müşterilere bankacılık ürünlerinin tanıtım, pazarlama ve satışını da yapacaklar. Akbank iş başvuruları 6 Mayıs 2019 tarihine kadar İnsan Kaynakları departmanı tarafından kabul edilecek.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kariyer.net/is-ilani/akbank-gise-yetkilisi-istanbul-avrupa-2216733

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.