Ana SayfaDiğer İş İlanlarıDeniz Kuvvetleri Komutanlığı 1640 Kişilik Personel Alımı Yapıyor!

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 1640 Kişilik Personel Alımı Yapıyor!

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından 2019 Yılı Sözleşmeli Er Başvuru Kılavuzu kamu iş ilanları kapsamında yayınlandı.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından 2019 Yılı Sözleşmeli Er Başvuru Kılavuzu kamu iş ilanları kapsamında yayınlandı.

MSB 1640 Kişiyi Sözleşmeli Er Olarak İşe Alacak

Milli Savunma Bakanlığı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yayınlanan 2019 Sözleşmeli Er Başvuru Kılavuzu dikkat çekti. 1.640 kişinin sözleşmeli er olarak kamuda işe alınacağının bildirildiği kılavuzda kimlerin başvuru yapabileceği, başvuru şartlarının neler olduğu, başvuru sürecinin nasıl işleyeceği, başvuruların nasıl gerçekleştirileceği, sınıflandırmaların nasıl ve neye göre yapılacağı gibi detaylar yer aldı. Kamu iş ilanları için başvuru yapacak adayların en az ilköğretim mezunu olması gerekiyor. 25 yaşını bitirmemiş yani 1 Ocak 1994 – 21 Aralık 1999 tarihleri arasında doğanlar bu ilana başvuru yapabiliyorlar. Sözleşmeli er olmak üzere başvuru yaparak kariyer planına Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde devam etmek isteyen kişiler personeltemn.msb.gov.tr adresinden ön başvuru yapabilecekler. Başvuru sonucunda sınava katılması uygun görülen adaylar yine internet yoluyla duyurulacak.

Sözleşmeli Er Kamu Personeli Alımı Detayları

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı duyurusunda sınava başvuru yapanların tüm süreci aynı internet adresinden takip edebileceklerini bildiriyor. Adayların seçilmesi sırasında yazılı sınav uygulanmayacak olup, mülakat ve fiziki yeterlilik testine tabi tutulacaklar. Fiziki yeterlilik testine katılacak olan adayların yanlarında sağlık raporu bulundurmaları gerekiyor. Sözleşmeli er adayları ön sözleşme yapılmak suretiyle askeri eğitime alınacak. Bu eğitimi başarılı bir şekilde tamamlayanlar en az 3 yıl, en uzun 4 yıl olmak üzere sözleşme ile işe alınacaklar.

Bu iş ilanı ilk olarak kamuilan.dpb.gov.tr’de yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kamuilan.dpb.gov.tr/ilan_menu.aspx?5196550b-dc3a-45a6-9899-bb86dc9b6c9d

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.