Ana SayfaBirikim & YatırımZiraat Yatırım Hesabı Nasıl Açılır?

Ziraat Yatırım Hesabı Nasıl Açılır?

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Elinizde yüklü miktarda paranız var ve Ziraat Yatırım konusunu mu araştırıyorsunuz? Türkiye’nin ilk bankalarından olan Ziraat Bankası, yatırım alanında yeniliklere imza atmıştır. Güler yüzlü personelleri ve son derece güvenli yatırım hesaplarıyla müşterileri memnun etmekten çekinmiyor.

Çiftçiler ve esnaflar yatırım yapmak istediklerinde ilk olarak Ziraat Bankası’na uğruyorlar. Çünkü kendilerine değer veren bir banka ile karşılaşmaktadırlar. Bir bankadan daha fazlası sloganı ise zaten her şeyi açıklıyor. Eğer geleceğinize yatırım yapmak istiyorsanız veya paranızın uzun vadede değerlenmesini arzuluyorsanız Ziraat Bankası sizin için en uygun yerlerden biri. Bulundurduğu yatırım ürünleri sayesinde birçok deneyimli yatırımcı kendileriyle çalışmak istiyor. Bu durumun sonucunda ise gün geçtikçe daha da gelişiyorlar.

Ziraat Bankası Yatırım Ürünleri Nelerdir?

Bu işte her zaman en önde olmak istedikleri için en başta hisse senedi olmak üzere, hazine bonosu, devlet tahvili, repo, VIOP, varant, yatırım fonu ve daha birçok yatırım ürünlerini kullanmaktadırlar. Bu yatırım ürünlerinden birisini seçmeliyiz. Bu sayede çalışanlar Ziraat yatırım hesabınız sayesinde size oluşabilecek zararları ve yararları bildireceklerdir.

Eğer yatırım ürünlerinden hisse senedi üzerine yatırım yapmak istiyorsanız bazı şirketlere güvenmek zorundasınız. Yani Türkiye içerisindeki birçok şirket kendi hisse senetlerini satılığa çıkartırlar. Bizler bu hisse senetlerini satın alır ve daha yüksek bir fiyata satmaya çalışırız. Eğer şirketin ekonomik durumu iyileşmeye başlarsa, aldığımız hisse senedini iyi fiyatlara satabiliriz. Ancak şirket batarsa paramız boşa gidecektir. Bu yüzden büyük ve köklü şirketlerden hisse senedi almalıyız.

Bu Yatırım Hesabını Açmak için Ne Yapmam Gerekiyor?

Öncelikle il veya ilçenizdeki en yakın şubeye gitmeniz faydalı olacaktır. Sizin maksimum 20 dakikanızı alacak bu işlemlerle birlikte yatırım hesabınızı açmış bulunacaksınız. Ayrıca bunun yanında yatırım hesapları ile alakalı birçok bilgi verip, sorduğunuz soruları cevaplamaktan kaçınmayacaklardır.

Yolun sonuna kadar size destek çıkıp sürekli daha fazlasını kazanmanız için uğraşacaklar. Yanınızda getirmeniz gereken evrakları şubeden öğrenebilir ya da internet sitesindeki numaradan ulaşabilirsiniz. Ziraat yatırım hesabı alma hakkında birçok bilgiyi size vereceklerdir.

Ziraat Yatırım iletişim numarası 212 339 80 80’dir. Faks numarası ise 212 269 09 60’dır. Ziraat Yatırım giriş için ise esube1.ziraatyatirim.com.tr internet sitesini kullanmalısınız. Buradan müşteri numarası ya da T.C. kimlik numaranız ile birlikte şifrenizi yazmalısınız.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.