Ana SayfaKariyerNasıl Daha Sosyal Olunur?

Nasıl Daha Sosyal Olunur?

Nasıl Daha Sosyal Olunur? Hijyenik Olun! Giyiniş Tarzınıza Canlılık Katın! Detaylar İçin…

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Giyinme, duruş, yürüyüş ve diğer tüm davranış şekilleriniz, diğer insanlara kim olduğunuzu göstermektedir. Belki de daha fazla sosyalleşmek ya da daha fazla arkadaş sahibi olmak için çok çabalıyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey bu makaleyi okumak ve hayatınızı daha iyi ve eğlenceli hale getirmektir.

Hijyenik Olun

Nasıl Daha Sosyal Olunur? - Bankacıyım
Hijyenik Olun

İnsanlar genellikle temiz olan ve güzel kokan insanların yanında olmayı tercih ederler. Bu yüzden günde iki defa dişlerinizi fırçalayın, her gün ya da bulunduğunuz iklime göre sık sık duş alın ve deodorant, parfüm gibi kozmetik ürünler kullanın.

Giyiniş Tarzınıza Canlılık Katın

Nasıl Daha Sosyal Olunur? - Bankacıyım
Giyiniş Tarzınıza Canlılık Katın

Kıyafetlerinizle karşınızdaki insana nasıl bir mesaj gönderebilirsiniz? Sade, geniş ya da tek renkli kıyafetler giymeyi mi seviyorsunuz? O halde daha renkli ve canlı kıyafetler giymeyi deneyin. İnsanlar, eğlenceli bir hayata sahip gibi görünen ve bunu dışarı yansıtan insanlara karşı kendilerini daha yakın hissetmektedirler. Tamamen köklü değişiklikler yapmanıza gerek yok ama ufak değişikliklerle büyük farklılıklar ortaya koyabileceğinizi unutmayın. Gri, koyu ya da bej tonlarının yerine daha parlak renkler ve bebek mavisi, pastel yeşili yada pastel pembesi gibi mutluluk mesajı içeren renkleri denemelisiniz.

Güncel modayı takip edin. İnternette şu anki moda olan ayakkabı, pantolon, tişört ve aksesuarları aratın. İnternet üzerinde size yararlı bilgi sağlayacak bir çok site ve blog bulunduğunu unutmayın.

Kendinizi çok zorlamayın. Her moda olan şeyi giymek zorunda değilsiniz. Yapmanız gereken şey, vücut tipinizie, ten renginize ve kişisel zevklerinize en uygun olanını seçip giymek olacaktır. İnsanlar çaba harcamadan oluşturduğu stile uygun giyindiklerinde daha havalı gözükmektedirler.

Daha Göz Alıcı Bir Görünüme Kavuşun

Nasıl Daha Sosyal Olunur? - Bankacıyım
Daha Göz Alıcı Bir Görünüme Kavuşun

Google’a girin ve hangi saç sitillerinin ve saç kesimlerinin şu an moda olduğunu ve hangilerinin yüz hatlarınızla ve kişisel zevklerinizle uyum sağladığını araştırın. Bir kez daha hatırlatmakta fayda var; moda olan her şeyi denemek zorunda değilsiniz. Unutmayın ki size uygun olanı, sizin için en iyisidir. Eğer makyaj yapmaya ihtiyacınız varsa, Youtube’a girerek makyaj videolarını takip edebilirsiniz.

Duruşunuzu İyileştirin

Nasıl Daha Sosyal Olunur? - Bankacıyım
Duruşunuzu İyileştirin

Kambur bir şekilde durmayın. Bu hem sırtınız hem de karşınızdaki insanlar üzerinde bıraktığınız etki için kötü bir şeydir. Dik durun ve omuzlarınızı hafif yukarı kaldırın. Başınız dik konumda insanların yüzüne bakın ve göz teması kurmaktan çekinmeyin. Bu insanlara, sizin hayattan korkmadığınızı gösterecek ve böylece daha fazla saygı göreceksiniz.

Her Gün Yeni Bir İnsanla Konuşun

Nasıl Daha Sosyal Olunur? - Bankacıyım
Her Gün Yeni Bir İnsanla Konuşun

Çok sık görüşmediğiniz ya da hiç tanımadığınız bir insanın yanına giderek ona bir şeyler sorun. Bu sorulardan biri “Saat kaç? Telefonumdaki/kol saatimdeki saatin doğru olup olmadığını öğrenmek istiyorum” bile olabilir. Daha sonra gülümseyin ve teşekkür edin. Bazı zamanlar ise karşınızdaki insanlar hakkında yorumlar yapabilirsiniz; “Aslında bu tişört senin üzerinde oldukça iyi duruyor”. Her gün farklı bir insanla konuşmayı deneyin. Böylelikle bir zaman sonra insanlar size daha çok alışmaya başlayacak ve sizle daha fazla etkileşim halinde olacaklar. Bu da yeni arkadaşlıklar doğuracak.

Farklı Mekanlara Gidin

Nasıl Daha Sosyal Olunur? - Bankacıyım
Farklı Mekanlara Gidin

En basitinden, evden kendinizi dışarı atın. En iyi kıyafetlerinizi giyin, dik duruşunuzu bozmadan alışveriş merkezine bir şeyler yemeye ya da kalabalık bir yerde yürümeye gidin. Bu gibi yerlerde yeni insanlara konuşabilir, onlara herhangi bir şey sorabilirsiniz. Böylelikle insanlara ne kadar rahat olduğunuzu gösterebilir, iletişim becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

Öğrenebildiğiniz Kadar Fazla Alandaki Haberleri Takip Edin

Nasıl Daha Sosyal Olunur? - Bankacıyım
Öğrenebildiğiniz Kadar Fazla Alandaki Haberleri Takip Edin

Ünlülerin haberlerini, politikayı, dünya’da neler olup bittiğini ve eğlence dünyasındaki yenilikleri takip edin. Popüler kültür hakkında ne kadar çok bilgi sahibi olursanız, diğer insanlara konuşma başlatmak için o kadar fazla malzemeniz olur.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.