Ana SayfaBankacılıkYurt Dışı Para Transferi İçin KuveytTürk MoneyGram

Yurt Dışı Para Transferi İçin KuveytTürk MoneyGram

Yurt Dışı Para Transferi İçin KuveytTürk MoneyGram! Gönderim Ve Alım Yapmak İçin Yapmanız Gerekenler! Detaylar İçin...

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Tüketicilerin dünyanın çeşitli bölgelerine para transferi yapabildiği bu sistem, dünya çapında 200 farklı ülkede 334.000 acentelik uluslararası bir ağa sahip durumda. KuveytTürk, MoneyGram ile müşterilerine yapacakları para transferlerinin güvenilir olduğunu ve bir sıkıntı yaşanmayacağını vadediyor. Aynı zamanda aynı işlemleri yapan diğer sistemlerden çok daha hesaplı olduğu iddiasında. Yapılacak her işlem için ücretsiz mesaj göndermek mümkün. İşlem gerçekleşmeden önce para transferinde alım yapacak müşteri hangi para biriminde ne kadar bir para alacağını görebiliyor. Bu sayede de işlemi gerçekleştirip gerçekleştirmeme adına daha kolay karar verebiliyor.

MoneyGram yurt dışında çalışan işçiler, yurt dışında eğitim gören öğrenciler, seyahat edenler, yurt dışına seyahat eden iş adamları tarafından kullanılabilirliği yüksek bir para transfer sistemi.

Gönderim Yapmak İçin

MoneyGram sistemi ile gönderim yapmak için herhangi bir KuveytTürk şubesine gidip bir MoneyGram gönderim formu doldurmak yeterli oluyor. Formu ve nüfus cüzdanını verip gönderilecek miktarın ödemesi de yapılarak işlem başlatılmış oluyor. Müşterinin, transferin sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için aldığı gönderim formu kopyasındaki referans numarasını alıcıya bildirmesi gerekiyor.

Alım Yapmak İçin

MoneyGram sistemi aracılığıyla transfer edilen parayı almak için en yakın KuveytTürk şubesine gidilerek MoneyGram alım formu doldurmak gerekiyor. Para transferini yapan müşteriden alınan referans numarası forma yazılıyor. Müşteri referans numarasını yazdığı form ve kimliğini şube yetkilisine teslim ederek parasını ve formun kopyasını kısa süre içerisinde alabiliyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.