Ana SayfaBanka İş İlanlarıİş Bankası MasterClass Staj Başvuruları Başladı!

İş Bankası MasterClass Staj Başvuruları Başladı!

Türkiye İş Bankası MasterClass staj başvuruları başladı. Banka bünyesinde staj yapmak ve kariyerine emin adımlarla yaklaşmak isteyenler için ilanın detaylarını inceleyebilirsiniz.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye İş Bankası, bankacılık sektöründe kariyer hedefleyen öğrencileri sektöre iyi bir şekilde hazırlayacak MasterClass Staj Programını başlattı. Banka iş ilanları kapsamında yayımlanan ilana göre öğrencilerin staj başvurularını almaya başlayan banka, adayları sektöre güçlü bir şekilde hazırlamayı planlıyor.

Türkiye İş Bankası MasterClass Programı kapsamında gerçekleştirilecek staj başvuruları hakkındaki detaylara yazının devamından ulaşabilirsiniz.

Türkiye İş Bankası MasterClass Staj Programı Neler Sunuyor?

Türkiye İş Bankası MasterClass Staj Programı Neler Sunuyor?
Türkiye İş Bankası MasterClass Staj Programı Neler Sunuyor?

Bankacılık sektöründe iş deneyimi imkânı sağlayan MasterClass staj programı, İş Bankası’nı içeriden tanıma şansı verir. Aynı zamanda 30 iş günü boyunca, Türkiye’nin Bankacılık Okulu’nda çalışmak, profesyonellerden oluşan bir ekibe katılmak, farklı iş ilanlarını tanımak ve zorlu projeleri üstlenmek için eşsiz bir fırsattır.

Master Class Staj Programı ile;

  • Mesleki ve kişisel gelişim konularında sınıf eğitimleri, İş Bankası Müze gezisi ve finansal okuryazarlık eğitimi alırsınız.
  • Geleneksel çalışma yöntemi, çevik çalışma modeli ve RPA çalışmalarıyla ilgili deneyim sahibi olmak imkânı edinirsiniz.
  • Türkiye İş Bankası’nın iş ailelerini yakından tanıma, proje sunumu ve yöneticilerden geri bildirim alma imkânı edinirsiniz.
  • MasterClass stajı tamamlandıktan sonra da İş Bankası’nın düzenleyeceği atölyelere ve etkinliklere katılma fırsatı yakalarsınız.

Stajı Nerede Yapacaksınız?

İş Bankası, Bilgi Teknolojileri departmanı ve Genel Müdürlük olmak üzere 2 farklı yerden birini seçme imkânı sunuyor. Bunlardan birini seçerek stajınızı tamamlayabilirsiniz.

MasterClass Gelişim Programına Kimler Katılabilir?

MasterClass Gelişim Programına Kimler Katılabilir?
MasterClass Gelişim Programına Kimler Katılabilir?

Banka personel alımları dahilinde gerçekleştirilecek olan stajyer alımları için bazı kriterler aranacak. MasterClass Staj programına katılmak için aranan şartlarsa şunlar olacak:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Bilgi Teknolojileri bölümünde staj yapabilmek için Mühendislik Fakültesi, Matematik Bölümü ya da İstatistik Bölümü okuyor olmak,
  • Lisans 3. ya da 4. sınıf öğrencisi olmak. (4.Sınıf öğrencilerinden Ağustos 2023’ten önce mezuniyet durumunda olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.)
  • İleri seviyede İngilizce bilmek,
  • 17.03.2023 tarihi itibarıyla 25 yaşını doldurmamış olmak.

Başvuru Süreci Nasıldır?

Son başvuru tarihi 23 Nisan 2023’tür. Başvurular alınıp, ön değerlendirme yapıldıktan sonra online sınav gerçekleşecektir. Baka sınavlarına girmeye hak kazanan adaylara bilgilendirme maili gönderilecektir. Online solarak gerçekleştirilecek olan banka sınavları sonrasında yine online olarak mülakat yapılacaktır.

Tüm bu süreçleri başarıyla tamamlayan adaylar banka tarafından MasterClass Gelişim Programına davet edilecek ve sürecin bir parçası olarak gerekli belgeleri hazırlaması istenecektir.

Türkiye İş Bankası MasterClass staj başvurularını gerçekleştiren ve programa davet edilen öğrenciler kendi tercihine göre 3-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 20 günlük programı ya da 3 Temmuz-11 Ağustos tarihleri arasındaki 30 günlük programı tamamlama şansına sahip olacak.

Bu iş ilanı ilk olarak bankanın kendi sitesinde yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanlarıkamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

https://ik.isbank.com.tr/is-ilani-detayi/masterclass-dijital-gelisim-programi–genel-mudurluk-2023MCDGP1

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.