Ana SayfaGündemQNB Finansbank Dijital Köprü Hizmetini Devreye Aldı!

QNB Finansbank Dijital Köprü Hizmetini Devreye Aldı!

QNB Finansbank’ın yeni hizmetlerinden olan Dijital Köprü, serbest meslek çalışanlarına büyük avantaj sağlıyor.

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank ile e-SMM’ye Ücretsiz Geçiş

QNB Finansbank Dijital Köprü ile serbest meslek sahibi olanlara e-SMM’ye ücretsiz bir şekilde geçiş imkanı tanınıyor. E- Serbest Meslek Makbuzu olarak bilinen e-SMM serbest meslek faaliyetleri olanlara dijital ortamda yasal geçerliliği olan belge hazırlama imkanı sunuyor. QNB Finansbank müşterileri Dijital Köprü uygulaması sayesinde ücretsiz olarak e-SMM’ye geçebilecekler. Banak tarafından bu konuda bilgilendirme niteliğinde bir açıklama yapıldı. Açıklamada QNB Finansbank Bireysel Bankacılık ve KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Erkin Aydın’ın görüşleri de yer aldı.

Dijital Köprü 2022’e Kadar Ücretsiz Kullanılabilecek

Açıklamada QNB Finansbank tarafından sürdürülen e-dönüşüm kapsamında yeni bir projenin hayata geçirildiği, Dijital Köprü adlı projesinde ön muhasebe programı ve insan kaynakları yönetimi programlarının bulunduğu belirtildi. Projeye şu ana kadar 30 binden fazla firmanın başvurduğu da ifade edildi. 1 Haziran 2020 tarihinden itibaren serbest meslek çalışanlarının e-SMM’eye geçme zorunluluğunun olduğu hatırlatılarak Dijital Köprü ile bu geçişin ücretsiz olarak yapılabildiği söylendi. Üstelik QNB Finansbank müşterisi olmayanlar da bu imkandan yararlanabiliyorlar. e-SMM’ye geçiş için ücret ödenmiyor ve banka şubesine gitmeye gerek kalmıyor. Dijital Köprü projesi 2022 yılına kadar ücretsiz olarak kullanılabilecek.

Dijital Kanallardan Başvuru İmkanı

QNB Finansbank Bireysel Bankacılık ve KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Erkin Aydın açıklamasında Dijital Köprü’yü kullanmak için QNB Finansbank müşterisi olma şartının olmadığını, bankanın müşterisi olanların 2020 yılına kadar, olmayanların da 3 ay boyunca ücretsiz olarak yararlanabileceklerini söyledi. E-SMM’ye geçiş için QNB Finansbank internet şubesi, çağrı merkezi üzerinden ya da fizikli şubelere giderek başvuru yapmak gerekiyor. başvuru sahiplerinin mali mühürlerinin ve e-imzalarının olması gerekiyor.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.