Ana SayfaGündemQNB Finansbank’tan 1300 TL Emekli Promosyonu

QNB Finansbank’tan 1300 TL Emekli Promosyonu

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank yeni kampanya başlattığını duyurdu. Buna göre 3 yıl boyunca emekli maaşını kendisinden alma sözü veren emeklilere 1300 TL’ye varan promosyon verilecek.

Bankalar emekli maaşlarını kendilerine çekmek için çeşitli promosyonlara ve kampanyalara başvuruyor. QNB Finansbank ise emekli maaşını 3 yıl boyunca kendisinden alma sözü veren emeklilere 1300 lira kadar promosyon nakit fırsatı sunuyor. Üstelik bu promosyonu almak için şubeye gitmeye de gerek yok. Maaşını QNB Finansbank’a taşımak isteyen kişi cep telefonundan dijital onay sayesinde maaşlarını QNB Finansbank’a taşıyıp, verilen nakit promosyondan yararlanabilecek.

QNB Finanbank müşterisi olan emekliler yurt içindeki tüm ATM’lerden ayda iki defa ücretsiz bir şekilde para çekmenin yanı sıra QNB Finansbank şubelerinde de öncelikli hizmet hakkına sahip olacak. Emeklilerin ayrıca internet bankacılığı üzerinden gerçekleştireceği havale ve EFT işlemleri de ücretsiz hale gelecek.

50 TL ve Üzeri Alışverişe İndirim Avantajı

Buna ek olarak CardFinans Emekli kredi kartı bulunan emekliler ilk yıl yıllık üyelik ücreti de ödemeyecek. Emeklilerin marketlerde ve eczanelerde QNB Finansbank POS cihazlarından yapacağı 50 TL ve üzerindeki alışverişlerde yüzde 5 oranında, aylık 15 TL indirimden de faydalanabilecekler.

Detaylı bilgiler için www.qnbfinansbank.com adresi ziyaret edilmelidir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.