Ana SayfaGündemMesafe Tanımayan Öğretmenler Semineri

Mesafe Tanımayan Öğretmenler Semineri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti BBVA’nın kurduğu Öğretmen Akademisi Vakfı’nın gerçekleştirdiği Mesafe Tanımayan Öğretmenler web semineri, Şanlıurfa’daki öğretmenlerle gerçekleştirdi.

ÖRAV’ın organize ettiği uzaktan eğitim platformu olan eKampüs gerçekleşecek olan web seminerlerinin 81 ilin arasından ilk durağı Şanlıurfa oldu. Garanti BBVA’nın yaptığı açıklamada 2008 yılında öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerini desteklemeyi hedefleyerek kurduğu ÖRAV, 17 konu başlığından oluşan web seminerleri serileriyle pandemi sürecinde bile öğretmenleri desteklemeye devam ediyor.

Gönüllü olarak katılan 250 öğretmenin katılmasıyla yapılan seminerde, güncel web 2.0 araçlarının kullanım alanları ve hedefleri anlatıldı.

Bu seminer serileri, öğretmenlerin uzaktan eğitim dönemini en etkili yollarla yönetebilmeleri ve farklı şeyler ortaya koyabilmek için onlara yardımcı olacak şeyler kazandırmayı amaçlıyor. 17 farklı konu başlığı altında incelenen web seminerleri kapsamında, il milli eğitim müdürlükleri ile gerçekleştirilen iş birliği ile her şehirdeki öğretmenlerin gereksinimleri baz alınarak bir konu seçiliyor. Bu seçilen konu Şanlıurfa öğretmenleri için ‘Web 2.0 Araçlarıyla İçerik Geliştirme’ eğitimi idi.

Tüm ülkedeki öğretmenleri ilgilendiren günün ihtiyaçlarını karşılayacak ve öğretmenlerin online derslerde çocukları nasıl derse kazandırabileceklerini öğrenebilecekleri bu web seminerlerinde, her öğretmenin aktif bir şekilde bu sürece katılması da amaçlanıyor. Böylece öğretmenlere, kendi canlı derslerinde öğrencilerin derslere olan dikkatini çekebileceklerini, derslere aktif ve faydalı bir şekilde dahil olmalarını nasıl sağlayacaklarını öğrenip, deneyimleme fırsatları sunuluyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.