Ana SayfaKOBİYeni Bir İşyeri Açmanın Maliyeti Nedir? Minimum Ne Kadar Harcamalısınız? İşte Detaylar!

Yeni Bir İşyeri Açmanın Maliyeti Nedir? Minimum Ne Kadar Harcamalısınız? İşte Detaylar!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İş yeri açıp kendi işinizi yapmak mı istiyorsunuz? Birçok seçenek bulunmaktadır Büfeden, oto bakım merkezine kadar geniş bir alan var. Merak ettiğiniz soru hangi is kaça kurulur maliyeti ne olur? Örneğin bir hamburgerci açmanın maliyeti nedir ya da oto bakım merkezi kurmak ne kadara mal olur? Sizler için ufak bir piyasa araştırması yaptık maliyetleri belirledik.

Hamburgerci Açmak İçin Ne Kadar Sermaye Gerekli?

 Türkiye’de hamburger oldukça sevilmektedir. Gelelim şimdi bir hamburgerci açacak olursak tutacak maliyete. Hamburger büfe konseptini 50-60 bin TL’ ye açmanız mümkün. Eğer restoran açmak istiyorsanız böyle bir konsept için daha fazla yatırım yapmak gerekli. Hamburger restoranı için yaklaşık olarak 300-400 bin TL’ ye ihtiyaç vardır.

Küçük Bir Büfe Kaça Kurulur?

Sandviç, tost, ayran ve benzeri ürünleri satan büfeler her zaman tıklım tıklım dolu olmaktadır. Hemen hemen herkes tarafından yenilen yiyecekler olduğu için büfenin boş kalma ihtimali hiç yoktur. Hele ki merkezi bir yerde ise bu büfe size çok para kazandırabilir. Bu tarz bir işletmeyi kurmanın maliyeti 70 bin ile 110 bin TL arasında değişmektedir.

Çigköfteçi Kaça Açılır?

 Yeni yeni tanınan çiğköfteciler ve bundan doğan yatırımlar ülkemizde çok ilgi görüyor. Alanında büyük ün saldı ve çok talep eden var. Bundan ötürü de çiğköfteci açmak çok avantajlı olacaktır. Türkiye için çiğköfte vazgeçilmez hale geldi desek abartmış olmayız. Birçok firma yatırım amaçlı çiğköfteci acıyor ve yatırımını böyle sağlıyor. Çiğköfteci açma maliyeti dükkanın büyüklüğüne ve çalışan sayısına göre farklılık gösteriyor. Ortalama olarak ise, çiğköfteci açmanın maliyeti 6 ile 10 bin TL arasında değişiklik gösterir.

Serimizin ilk yazısında, yeni bir işyeri açmak için, hemen hemen her departmanda ne kadar para harcamanız gerektiğini ve bunu en ucuza nasıl mal edebileceğinizi yazmıştık. Farklı sektörler ile, serimizin ikinci yazısında aradığınızı bulabilirsiniz. İşte detaylar!

Kuru Temizlemeci Kaça Açılır?

 Kuru temizleme pazarında müşteri potansiyeli ve kuru temizlemeye olan rağbet son yıllarda oldukça artış göstermektedir. Kuru temizleme açmak için ortalama yatırım maliyeti 50 bin Euro civarındadır.

Tatlıcı Açmanın Maliyeti Nedir?

 Oldukça rağbet gören bir diğer sektör de tatlıcılıktır. Tatlıcı açmak sizin için çok avantajlı olacaktır. Keza tüm ürünler size merkez üretim tesisinden günlük ve taze gelecektir. Tatlıcı bedelleri lokasyona göre değişkenlik gösteriyor.

Oto Bakım Merkezi Maliyeti Ne Kadardır?

Otomobiller için bakım ve temizlik her zaman şart. Oto bakım merkezleri her geçen gün daha da rağbet görmeye devam ediyor. Bu alanda çoğu firma franchise veriyor. Yatırım maliyeti yatırım boyutuna ve çeşitliliğe göre farklılık gösteriyor.

Terzi Dükkânı Açma Maliyeti Nedir?

Günümüz Türkiye’sinde terzilik geçmişten günümüze rağbet gören alanlardan biridir. Mağazalarda aradığını bulamayan müşteriler terzi dükkânlarına özel dikim yaptırmaktadır bundan dolayı terzi dükkânı açmak oldukça avantajlıdır. Kullanacağınız kalite ve kumaş maliyet acısından farklılık göstermektedir. Ortalama 10 ile 15 bin arasında değişmektedir

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.