Ana SayfaGündemING Türkiye’de O İşlem için Limit Kaldırıldı

ING Türkiye’de O İşlem için Limit Kaldırıldı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Türkiye, cep telefonlarının temassız POS cihazı olarak kullanılması adına Cebimde Pos uygulamasını geçtiğimiz yıl işletme sahiplerine sunmuştu.

Cebimde POS uygulamasını sunarak işletme sahiplerini cep telefonlarını temassız POS cihazına dönüştüren banka, aldığı yeni karar ile temassız kartlar ile gerçekleştirilen işlemlerdeki limitleri de kaldırdı. Visa’nın PIN destekli teknolojisi ile beraber geliştirilen Cebimde Pos ürününü kullanan işletmeler, yeni karar kadar 250 liraya kadar olan işlemlerini bu yöntem ile yapabilme şansına sahipti. Fakat ING Türkiye’nin aldığı yeni karar ile beraber, artık 250 TL ve üzeri işlemler de temassız olarak yapılabilecek.

ING Türkiye Hızlı ve Güvenli

Hızlı ve Güvenli
Hızlı ve Güvenli

Cebimde Pos uygulaması ile cep telefonuna kart şifrelerini giren kişiler, işlemlerini hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilecek. ING Türkiye Tüzel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı İhsan Çakır, uygulama ile ilgili olarak düşüncelerini dile getirirken, ürün sayesinde KOBİ’lerin dijital dönüşümüne katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti. Visa Türkiye Genel Müdürü Merve Tezel de, KOBİ’lerin temassız ödeme sistemine adapte olmalarına katkı sağladıklarından dolayı son derece mutlu olduklarını ifade etti.

2019’dan Bu Yana

2019’dan Bu Yana
2019’dan Bu Yana

Cebimde POS ürünü, 2019 yılından bu yana ING tarafından işletme sahibi müşterilere sunuluyor. Yenilikçi hizmet modeli ile işletmelere artı değer sağlamaya devam eden banka, böylelikle temassız işlemlerde limiti ortadan kaldırarak önemli bir adım daha atmış oldu.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.