Ana SayfaGündemDenizBank’ın Yeni Hizmeti Kontrol Müşteride

DenizBank’ın Yeni Hizmeti Kontrol Müşteride

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

DenizBank, fiziksel kart ihtiyacını ortadan kaldırdı. Anlık olarak kullanılabilen bu kredi kartlarında, kartın ön tarafında sadece müşteri ismi bulunuyor, dikey tasarıma sahip olan bu kartlar kartviziti anımsatıyor.

DenizBank’ın Yeni Hizmeti

DenizBank’ın Yeni Hizmeti
DenizBank’ın Yeni Hizmeti

Hizmete sunulan bu kartlar için bankadan gelen açıklamada, yeni kartlarını almak için başvuruları onaylanan müşteriler, kartın ellerine ulaşmasını beklemeden, DenizKartım yahut MobilDeniz adresleri üzerinden sanal kart bilgilerine ulaşabilecek ve işlemlerini anında gerçekleştirebilecek.

DenizBank müşterileri için rahat ödeme seçenekleri sunduğu ve sadeliği ön planda tuttuğu bir anlayış içinde tasarladıkları dikey kredi kartlarının dijital versiyonları için müşterilerin, ödemelerini ve bütçelerini etkin bir şekilde yönetmelerine olanak sağlıyor. Müşteriler sanal kartlarında bulunan güvenlik kodunu da istedikleri zaman kolaylıkla güncelleyebiliyor ve bu da güvenli alışverişin sürekliliğini sağlıyor.

Fiziksel Kart İhtiyacı Ortadan Kalktı

Fiziksel Kart İhtiyacı Ortadan Kalktı
Fiziksel Kart İhtiyacı Ortadan Kalktı

DenizBank yeni dijital dönüşüm projeleri kapsamında ürün ve hizmetlerini güncelledi. Pandemi süreci ile birlikte sanal alışverişin artışını göz önünde bulundurarak, ödeme deneyimlerini iyileştirdi. Daha esnek ve zaman, mekan bağlılığı olmadan kolay biçimde erişime olanak sağlayan sorunsuz bir alışveriş için yeni kartlarını hizmete sundu. Hayata geçirilen bu yeni kartlar başvuru sistemi kullanıcılarıyla buluşacak. Sade ve dikey tasarıma sahip olan kartların dijital versiyonları ile de fiziksel kart ihtiyacı da ortadan kalkıyor. Müşteriler internet üzerinden kart başvurularını yapıyor ve başvurunun onaylamasından sonra başka işlem yapmalarına gerek kalmadan mobil uygulamalar üzerinden kartlarını rahatlıkla kullanmaya başlayabiliyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.