Ana SayfaGündemHalkbank’tan 33 Bin Kadın Girişimci için Kredi Desteği

Halkbank’tan 33 Bin Kadın Girişimci için Kredi Desteği

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Karadeniz Bölgesi genelinde yapılan etkinleri kapsamında ilk defa yapılan Trabzon’da güncel verileri de kadın girişimci için duyurdu.

Halkbank, destek vererek hayatlarında iş alanlarına yönelim sağlamaları adına Bursa, Antalya ve Gaziantep’ten sonra Trabzon’da Üreten Kadınlar Toplantıları gerçekleştirdi. Etkinliğin kapsamında başarılı girişim sağlayan kadınlar için deneyim artışını yapmalarını sağlamak için Kadın Girişimci Kredi Paketi’ne yönelik ilginin yurt içinde büyümeyi ilerlettiğine dikkat çekti.

Kadın Girişimci için Osman Arslan’dan Açıklamalar!

Kadın Girişimci için Osman Arslan’dan Açıklamalar!
Kadın Girişimci için Osman Arslan’dan Açıklamalar!

Osman Arslan, “Üç ay içinde 33 binin üzerinde girişimcimiz bu paketten faydalanmış ve 3 milyar TL’yi aşan kredi hacmi gerçekleşmiştir. Kredi paketinden faydalanan girişimcilerimizin son derece başarılı atılımlar yaptığına memnuniyetle tanık olmaktayız. Örneğin Rize’de bir girişimcimiz, yöredeki kadınların el emeği ile işledikleri özel tasarım kıyafetleri yurt dışına pazarlamaya yönelmiş, Bankamızdan aldığı Kadın Girişimci Kredisi sayesinde ilk ihracat işlemini gerçekleştirmiştir. Gümüşhane’de girişimci desteği alan, ayakkabı sektöründen bir başka müşterimiz ise hızla büyüyerek markalaşma sürecini başarıyla tamamlamıştır” dedi.

Karadeniz Bölgesi İçinde Yer Alan 9 İl

Karadeniz Bölgesi İçinde Yer Alan 9 İl
Karadeniz Bölgesi İçinde Yer Alan 9 İl

Karadeniz Bölgesi’ndeki paylaşım yapan Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, “Karadeniz Bölgesi içinde yer alan 9 ilimiz; Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Trabzon, Gümüşhane, Bayburt, Rize ve Artvin’den yaklaşık 2 bin adet kullandırım yapılmış olup, toplamda 177 milyon TL’yi aşkın kredi hacmine ulaşılmıştır” açıklamalarında bulundu.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.