Ana SayfaGündemDenizbank’tan Taksi Ödemelerine POS Gerektirmeyen Çözüm

Denizbank’tan Taksi Ödemelerine POS Gerektirmeyen Çözüm

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Hem kendi müşterilerine hem de tüm insanlara kolaylık getiren Denizbank’tan bir ilk daha! Bundan sonra taksilerde POS gerektirmeyen çözüm ile herkes kartsız taksi ücretlerini ödeyebilecek.

Denizbank, BiTaksi ile Mastercard’ın tap-on-phone ödeme çözümünü kullanarak taksiciler ve müşterileri için bir ilke imza atarak kolaylık sağladı. Bundan sonra taksi ödemelerinde POS cihazlarına gerek kalmadan kartla ödemeler yapılabilecek.

Müşteri deneyimlerini daha da iyileştirmek için veri bilimi alanında uzmanlığını kullanarak, daima son teknolojilere yatırım yapan DenizBank, BiTaksi iş birliğiyle, POS kullanımını her an herkes için ulaşabilir hale getiren BiTaksi POS uygulamasını hayata geçirerek büyük bir adım attı. Yeni uygulama üzerine hazırlanan lansmanına özel olarak; 11 Ekim – 11 Kasım tarihleri arasında, BiTaksi üzerinden DenizBank kredi kartlarıyla yapılan ilk harcamaya yüzde 50 indirim imkanı ile daha iyi fırsatlar sunuyor.

POS Gerektirmeyen Çözüm

POS Gerektirmeyen Çözüm
POS Gerektirmeyen Çözüm

POS gerektirmeyen çözüme göre; BiTaksi’ye üye olan şoförler üzerinden NFC özellikli android cep telefonları POS cihazı gibi bir ödeme kabul cihazına döünüşüm sağlayabiliyor. Tüm temassız kredi kartlarınızla yapacağınız ödemelerde de bunu mümkün oluyor.

“Teknoloji ve inovasyondaki tecrübemizin gücüyle çalışmaya devam edeceğiz.”

Ödeme sistemleri üzerinden kapsama alanının yeni teknolojileri ve bilimsel bakış açıları ile hızla gelişme sağladığını ve temassız ödemelerle başlayan sürece dikkat çekildi. Mobil cihazlar, giyilebilir teknolojiler, nörobilim ve veri biliminin de kullanımı ile tamamen müşteri deneyimi odaklı hale geldiğini vurguluyorlar.

Denizbank Yenilikçi ve Teknoloji Odaklı

Denizbank Yenilikçi ve Teknoloji Odaklı
Denizbank Yenilikçi ve Teknoloji Odaklı

DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran:

“Banka olarak kullanıcı deneyiminin rekabette farklılaşmayı beraberinde getirdiğinin bilincindeyiz. Dolayısıyla tekilleştirilmiş, kolay ve sade bir mobil ödeme deneyimi sunmak, Banka olarak başlangıç noktamız. Ödeme ağının ilk kez bu kadar çift taraflı hale geldiği iklimde, cep telefonlarının POS olarak kullanılabilmesi önem arz ediyor.”

“Biz de DenizBank’ın yenilikçi ve teknoloji odaklı finansal market olma vizyonuna paralel şekilde, müşterilerimizin sıklıkla tercih ettiğini bildiğimiz BiTaksi iş birliğiyle, üye işyeri POS operasyonlarını müşterilerimizin telefonuna taşıdık; süreçlerin hızlı, etkin ve her an ulaşılabilir olmasını sağladık. Artan temassız kullanım yöneliminin de farkında olarak, taksicilerimizin ve yolcularımızın hayatını kolaylaştıran, güvenli ve hijyenik ödeme fırsatı sunan bir uygulama hayata geçirdik. Önümüzdeki dönemde de teknoloji ve inovasyon konusundaki tecrübemizin gücüyle, müşterilerimizin yaşam kalitesini artırmaya devam edeceğiz.” dedi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.