Ana SayfaKredilerVakıfbank’tan Bayrama Özel Taşıt Kredisi Kampanyası

Vakıfbank’tan Bayrama Özel Taşıt Kredisi Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank Taşıt Kredisi

Birçok banka taşıt almak isteyen kişiler için taşıt kredisi veriyor, ancak taşıt kredisi kampanyaları genel olarak iki farklı anlayış ile sunuluyor. Bunlardan ilki yeni araçlar için verilen taşıt kredisidir. Çünkü yeni araçlarla ikinci el taşıt kredileri arasında fark bulunuyor. Bu fark kasko bedeli, kredi faiz oranı gibi şeylerde kendini gösteriyor. Vakıfbank taşıt kredisi kampanyası sayesinde hem sıfır araçlar için hem de belli bir yaşa erişen taşıtlar için kredi alabilirsiniz. Ancak hangi bankayı tercih ederseniz edin çok eski araçlar için taşıt kredisi alamayacağınızı bilmeniz gerekiyor.

Vakıfbank taşıt kredisi için ödemeniz gereken masrafların tutarı aracın bedeli ve krediyi nasıl çektiğinize göre değişiklik gösterebilir. Bu nedenle kredinin masrafını öğrenmek için Vakıfbank internet sitesine ya da bir Vakıfbank şubesine uğrayabilirsiniz. Böylece kampanyanın detaylarını kısa sürede öğrenebileceksiniz.

Vakıfbank bayrama özel taşıt kredisi kampanyası için banka tarafından belirlenen kredi faiz oranı 1,25’tir. Çekmek istediğiniz kredi tutarına göre kredi faiz oranının değişip değişmediğini bankadan öğrenebilirsiniz.

Bu krediyi aracın yüzde yetmişlik değeri kadar çekebilirsiniz. Buna ek olarak kefil gerektirmeyen bu kredi için araç rehini şarttır. Yani aracı banka adına rehin ettirir, borcunuz bittiğinde bu rehinden kurtulursunuz. Rehin ücreti ödemeniz de gerekmektedir.

Vakıfbank bayrama özel taşıt kredisi kampanyası için belirlenen yıllık maliyet oranı yüzde 18’dir.

Eğer bu kredi sayesinde 20 bin lira alırsanız masraflar hariç ayda 723 lira ödersiniz. Bu taksit tutarı 36 ay vade istediğiniz varsayılarak hesaplanmıştır. Değişik varyasyonlar için bankanın internet sitesine bakabilirsiniz.

20 bin lira olarak almış olduğunuz kredinin toplam geri ödemesi 26 bin 29 lira olacaktır. Yani kredinin toplam faiz tutarı 6 bin 29 lira oluyor. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.