Ana SayfaKredilerAkbank’tan Şimdi Bayram Kredisi Alan 2017’de Ödemeye Başlıyor!

Akbank’tan Şimdi Bayram Kredisi Alan 2017’de Ödemeye Başlıyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

    Akbank’tan 2017’de Ödemeli Bayram Kredisi

    Kurban Bayramı nedeniyle kredi çekmek isteyen birçok kişi bankaların yolunu tuttu. Ancak bankaların kredi kampanyaları oldukça farklı olabiliyor. Bazı bankalar bayrama özel kredi faiz oranı belirlerken bazıları ise ihtiyaç kredilerinin adını bayram kredisi olarak değiştirdi. Akbank ise ortaya çıkardığı bayram kredisi kampanyası sayesinde kredi alanlara 2017’de geri ödeme başlatıyor. Yani kredi ödemeye yaklaşık 3 ay sonra başlıyorsunuz.

    Akbank bayram kredisi için belirlenen kredi faiz oranı 1,19’dur. Bu kredi faiz oranı Akbank şubelerinden kullanılan ve miktarı en fazla 25 bin lira olan bayram kredileri için geçerlidir. Farklı bir miktarda kredi çekmek isterseniz kredi faiz oranı değişiklik gösterebilir.

    Krediyi erteleyebilirsiniz ancak en fazla vade seçeneği bu kredi için 36 aydır. Dolayısıyla 36 ay vade ile bir kredi aldığınız zaman 3 ay ödeme yapmazsanız kalan borcu 33 taksitte ödemeniz gerekiyor. Yani erteleme dâhil olmak üzere 39 ay vade isteyemezsiniz.

    Ödemesiz dönem sonunda sizlerden alınacak olan ilk taksitte ödemeyi ertelediğiniz için sizlerden erteleme faizi tutarı tahsil edilecektir. Kalan taksitleri yine eski faiz oranına göre ödemeye devam edebileceksiniz.

    Bu kredi için en uygun kredi faiz oranı şubelerdedir. Çünkü krediye nereden başvurduğunuza göre kredinin faiz oranı değişebiliyor. Buna göre Akbank şubelerinden alınan kredi ile internetten alınan kredinin faiz oranı da aynı olmuyor.

    Bu krediyi Akbank şubelerinden kullanmanız durumunda gelir belgeniz, kimlik belgenizle birlikte başvuru yapmalısınız. Eğer 5 bin lira kredi alarak 2017’den itibaren krediyi geri ödemeye başlamak istiyorsanız bunun için aylık 194 lira ödemeniz gerekir. Yani 33 taksitte 194 lira öder, sadece ilk taksitte erteleme faizi ödemek durumunda kalırsınız.

    Akbank ertelemeli bayram kredisi sayesinde aldığınız 36 ay vadeli bayram kredisi için geri ödeme toplam tutarı 6 bin 683 lira olacaktır. Bunun için 25 TL tahsis ücreti öderken 234 TL de kredi borcu erteleme tutarı ödemeniz gerekiyor. 

    Orhan Babaeski
    Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
    Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

    Merak ettiklerini sormak için:

    Yorum alanını doldurun.
    Lütfen adınızı buraya yazın

    Aramıza Katılın

    48,216BeğenenlerBeğen
    11,397TakipçilerTakip Et
    63TakipçilerTakip Et
    2,247TakipçilerTakip Et
    0AboneAbone Ol

    Ziraat Hayat ve Emeklilik İş Başvuruları

    Türkiye'nin lokomotif kurumlarından olan Ziraat Grubu, emeklilik ve sigorta şirketi kariyer planlamaları iş başvuruları ve personel alımları hakkında merak ettikleriniz.

    Türkiye’nin İlk Dijital Bankası Faaliyete Göstermeye Başladı!

    Bugün itibariye Resmî Gazete’de yayımlanan bir karara göre Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans...

    Akbank Yarı Zamanlı Takım Arkadaşları Arıyor!

    Akbank, banka iş ilanları kapsamında yayımlamış olduğu yeni bir ilanla yarı zamanları görevlendirmek üzere...

    BDDK Onayladı: 2 Yeni Banka Kuruluyor!

    Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Resmî Gazete’de yeni bir ilan yayımladı. Yayımlanan bu...

    QNB Finansbank 11 Farklı İl için Banka Personel Alımı Yapıyor!

    QNB Finansbank tarafından yapılan banka iş ilanları duyurusunda 11 farklı il için banka personel...

    Banka Gişe Yetkilisi Ne İş Yapar? Görevleri Nelerdir?

    Bankalar şube ağlarını genişlettikçe personel alımlarını da artırıyorlar. Banka iş ilanları yayınlanırken denk gelmişsinizdir gişe yetkilisi alımları ilanlarına. Başvuru yapmadan önce banka gişe yetkilisi ne iş yapar, görevleri nelerdir, bankaların aradığı kriterler nelerdir? Bunları bilmeniz gerekli.