Ana SayfaEkonomiPayTR Hangi Ödeme Çözümlerini Sunar?

PayTR Hangi Ödeme Çözümlerini Sunar?

2009 yılında Türk mühendislerce kurulan PayTR, BDDK tarafından yetkilendirilen Türkiye’nin en güvenilir ödeme kuruluşları arasında yer alır.

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

2009 yılında Türk mühendislerce kurulan PayTR, BDDK tarafından yetkilendirilen Türkiye’nin en güvenilir ödeme kuruluşları arasında yer alır. Yaklaşık 13 yıllık serüveninde e-ticaret sitelerine, mobil uygulamalara ve B2B iş modeline sahip işletmelere sunduğu ödeme çözümleri hizmetleri ile inovasyon ve müşteri memnuniyeti alanında pek çok ödüle layık görülmüştür. KOBİ’lerin ve bireylerin hayatını kolaylaştıran PayTR ödeme çözümleri, büyüyen online alışveriş sektörünün talep ettiği güvenli ve hızlı ödeme ayrıcalığını yaşatmayı sürdürmektedir.

PayTR Ödeme Hizmetleri Nedir?

PayTR ödeme hizmetleri, bünyesinde pek çok alternatif ödeme yönteminin yer aldığı güvenli ve gelişmiş tahsilat sistemidir. PayTR sanal pos sistemlerinden yararlanan işletmeler müşterilerinin kredi kartı, banka kartı, havale ve EFT gibi yöntemlerle ödeme yapabilmesine olanak tanır. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yetkilendirilen PayTR; sanal POS, linkle ödeme, mobil POS, Havale/EFT, pazaryeri, B2B E-Tahsilat, sahtecilik önleme (Fraud), mobil uygulamalar ve Tekrarlayan Ödeme gibi ihtiyaç duyulan tüm ödeme hizmetlerini sunmaktadır.

●       Sanal POS

PayTR Hangi Ödeme Çözümlerini Sunar? - Bankacıyım

PayTR, güvenlik konusunda gelişmiş sanal POS hizmeti sunar. Sahip olduğu tecrübe ile hem mağaza sahiplerinin hem de mağaza müşterilerinin kredi ve banka kartı ile güvenli ödeme yapabilmesi için sahtecilikle mücadelede tecrübeli ekibi ile destek verir. PCI DSS sertifikası, SSL ve 3D Secure  desteği yanında tecrübeli personeli PayTR’nin güvenilir hizmetlerinin temelini oluşturur. PayTR sanal POS hizmeti ile pek çok bankanın banka ve kredi kartları ile peşin, taksitli ve puanla ödeme opsiyonlarını mağazanıza kazandırabilirsiniz. PayTR ayrıca BKM Express, ön ödemeli kartlar ve yurtdışı kartlar ile ödeme desteği sunarak hitap ettiğiniz müşteri kitlesinin sınırlarını kaldırmanıza yardımcı olur.

●       Linkle Ödeme

Instagram ya da WhatsApp üzerinden satış yapan girişimciler, e-Ticaret sitesine sahip olmasalar bile PayTR linkle ödeme çözümü ile yaptıkları satışa ilişkin tahsilatı yapabilmektedirler. Müşteriye gönderilen ödeme sayfasına ilişkin link kullanılarak güvenli bir şekilde ödeme sağlanır. Ödeme linkleri SMS, WhatsApp ya da e-posta aracılığı ile müşterilere gönderilmektedir. Yönlendirilen ödeme sayfasında müşterileriniz TL ya da farklı para birimlerini seçerek ve belirlediğiniz vade farkı ve taksit sayısı kriterlerine uygun olarak ödemesini yapabilir.

●       Mobil POS

PayTR ödeme sayfaları mobil uyumludur. Platformdan bağımsız olarak ödeme alabilmenizi sağlayan mobil POS sistemi ile kesintisiz ve güvenli tahsilat yapabilme özgürlüğünüzü sürdürebilirsiniz. Mobil uyumlu PayTR ödeme sayfaları kişiselleştirilebilir. Farklı para birimleri ile mobil POS sistemi ile ödeme alarak kur farkı kayıp yaşama riskini ortadan kaldırabilirsiniz.

●       Havale/EFT

PayTR Hangi Ödeme Çözümlerini Sunar? - Bankacıyım

PayTR havale sistemi ile kredi kartı kullanmak istemeyen mağaza müşterilerinizi bu konuda zorlamaktan kaçınabilirsiniz. Pek çok banka ve PTT entegrasyonu ile sunulan PayTR havale sistemi, düşük komisyon ve 7/24 ödeme yapabilme artıları ile mağazanıza değer katar. Ödemelerin kontrolünü hızlı bir şekilde gerçekleştirilerek onay için geçirilen süre minimize edilir.

●       Pazaryeri

PayTR Hangi Ödeme Çözümlerini Sunar? - Bankacıyım

PayTR sanal POS sistemleri, pazaryerlerine kolayca entegre edilebilir. Sanal POS pazaryeri entegrasyonunuzu kullanarak online mağazanızda yaptığınız satışlarda müşterilerinize kredi kartı ve banka kartı yanında alternatif ödeme çözümlerini hizmete sunabilirsiniz.

●       B2B E-Tahsilat

İşletmeden işletmeye (B2B) iş modelini benimseyen firmalar, e-tahsilat desteği için PayTR ödeme çözümlerinden yararlanabilirler. İşletmeler arası gerçekleştirilen e-ticaret ödemelerinin yapılması için PayTR tarafından sunulan güvenli ödeme desteğinden yararlanabilirsiniz.

●       Mobil Uygulamalar

PayTR mobil uygulama desteği ile birden fazla mağazanıza tek bir uygulama üzerinden ulaşabilmenizi sağlar. Android ve iOS işletim sistemlerine uyumlu olarak geliştirilen PayTR Mobil uygulaması, ücretsiz olarak uygulama marketler üzerinden temin edilebilir. PayTR avantajlarının tamamını indirdiğiniz uygulamaya giriş yaparak takip edebilir, ödemelerini yönetme ve sipariş takip süreci için herhangi bir fiziksel mekana bağımlı olma zorunluluğunu ortadan kaldırabilirsiniz.

●       Tekrarlayan Ödeme (Abonelik Modeli)

Başta e-ticaret sektörü olmak üzere tüm iş dünyası için büyük önem taşıyan tekrarlayan ödeme desteği PayTR tarafından verilir. Ürün veya hizmetlerinizi düzenli olarak satın alan müşterilerinizin kullanabileceği bu destek ile kart bilgileri giriş zorunluluğu ortadan kaldırılarak ödeme için geçirilen süreden tasarruf edilir. Tekrarlayan ödeme sisteminden yararlanmak için müşterinizi onay vermesi yeterlidir. PayTR tecrübesi ile verilen onay ardından manuel fatura hazırlama sürecini es geçebilir ve tüm zamanınızı satış yapma stratejilerinizi geliştirmek üzerine harcayabilirsiniz.

●       Sahtecilik Önleme (Fraud)

PayTR Hangi Ödeme Çözümlerini Sunar? - Bankacıyım

PayTR altyapısı, sahteciliğe karşı sektör bazında geliştirilen filtreler ile güvenlik sağlar. Fraud güvenliğini sağlamak adına deneyimli personelleri ile destek sunan PayTR, yapılan tüm ödemeleri izler, kontrol eder ve şüpheli durumda işlemi reddeder. SSL sertifikalı ödeme sayfası ve PCI-DSS uyumluluğu yanında sahteciliği (Fraud) engellemek için tecrübeli personelleri ile müşteri ve kart güvenliğini sağlar.

PayTR Ödeme Nasıl Yapılır?

PayTR ödeme çözümleri; hızlı, kolay ve en güvenli yoldan ödeme alınmasını sağlamak için geliştirilmiştir. B2C, B2B ve C2C online ödeme hizmetlerinin işleyiş süreci basit olarak şu şekilde anlatılabilir:

  1. Müşteriniz sanal mağazanıza giriş yapar ve satın almak istediği ürünü seçer.
  2. Seçtiği ürüne ilişkin ödeme formunu doldurur ya da tercihe bağlı olarak ödeme sayfasına yönlendirme yapılır.
  3. PayTR tarafından sunulan ödeme opsiyonlarını kullanarak ödemesini tamamlar.
  4. Yapılan müşteri ödemesi PayTR güvenlik altyapısı tarafından kontrol edilir ve en hızlı şekilde doğrulanır.
  5. Web sitesine ödemenin yapıldığı bilgisi iletilir.
  6. İletilen bilgi sonrası satışı yapılan ürün veya hizmetin müşteriye ulaştırılması sürecine geçilir.

PayTR Komisyon Oranları Nedir?

PayTR tercih ettiği fiyatlandırma politikası ile henüz yeni atılan işletmeleri koruma altına almaktadır. Herhangi bir başlangıç ücreti ya da kullanım maliyeti gibi sabit ücretlendirmenin bulunmadığı PayTR’da, komisyon oranları işlem hacmi ve sektöre göre belirlenir. Belirlenen komisyon oranları peşin ve taksitli alışverişlerin tamamında geçerlidir. Web sitesinin iş modeline göre belirlenen uygun komisyon oranlarında yapılan teklifi kabul ederek sadece 2 saatte PayTR ile ödeme almaya başlayabilirsiniz.

PayTR Ödeme Çözümlerini Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

PayTR, mağaza sahiplerine ve müşterilerine güvenli ödemenin yanında tüm kullanım süresince hissedecekleri ayrıcalıklar sunar. PayTR ödeme çözümlerinden yararlanarak şu avantajlardan yararlanabilirsiniz:

  1. Sadece 2 saatte online tahsilat sisteminizi faaliyete geçirebilirsiniz.
  2. İş modelinize ve aylık cironuza göre belirlenen en uygun komisyon oranları ile satış maliyetlerinizi düşürebilirsiniz.
  3. VISA, MC, ANEX ve TROY gibi yerli banka kartları dışında VISA ve MC logolu kredi ve banka kartları ile ödeme alabilirsiniz.
  4. E-Ticaret siteniz olmasa bile linkle ödeme alarak kesintisiz tahsilat yapmayı sürdürebilirsiniz.
  5. PCI-DSS uyumluluğu, SSL sertifikalı ödeme sayfaları, 3D Secure desteği ve Fraud önleme kontrolleri ile mağaza müşterilerinize üst düzey güvenli ödeme opsiyonu sunabilirsiniz.
  6. Farklı para birimleri ile ödeme alarak kur farkı kayıplarını ortadan kaldırabilirsiniz.
  7. Kişiye özel PayTR Müşteri Hizmetleri çalışanları ile kesintisiz destek alabilirsiniz.
  8. Yapılan tüm tahsilatları tek bir sayfadan inceleyebilir, Excel ile rapor alabilirsiniz.
  9. Giriş ücreti, aylık ve yıllık kullanım ücreti ya da farklı bir isimle verilen gizli ücretlerle karşılaşmadan PayTR’ı güvenle kullanabilirsiniz.
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.