Ana SayfaEkonomiHızlı Para Biriktirmek İçin 3 Püf Nokta

Hızlı Para Biriktirmek İçin 3 Püf Nokta

Hızlı Para Biriktirmek İçin 3 Püf Nokta!Cebiniz de Kalan Paraları Kumbaraya Atın! Gereksiz Aboneliklerinizi İptal Edin! Detaylar İçin...

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Tasarruf Önemli

Evinizdeki ampulden tutun da en küçük ev eşyanıza kadar tasarruf yapabilirsiniz. Gereksiz su harcamaktan ve ihtiyacınız olmayan eşyaları kullanmaktan kaçının. İster beş ister on saniye gibi kısa sürelerde olsa gereksiz yanan bir ampulü, çalışan eşyayı veya akan suyu kapatmalısınız. Tasarrufu sadece evde de yapmanız şart değil. Örneğin pahalı bir telefon paketi kullanmayın. İnanın ne kadar küçük tasarruflar olarak görünse de zaman geçtikçe önemini anlayacaksınız.

  • Cebiniz de Kalan Paraları Kumbaraya Atın

Açılmayan kumbaralardan alın ve günün sonunda cebinizde kaç tane bozukluk kaldıysa onları kumbaraya atın. Açılmayan kumbarayı pense ve ya tornavida gibi aletlerin yardımıyla daha sonra açabilirsiniz. Ancak çok zora kalmadıkça açmayın. Küçük bozukluklar zaman geçtikçe yüklü bir paraya dönüşecektir.

  • Faize Hayır

Faturalarınızı ödemekte gecikirseniz faiziyle ödeme yapmak zorunda kalırsınız. ‘Bir aydan bir şey olmaz’ diye düşünüp erteleyebilirsiniz. Ancak daha sonra ödemeyi unutursanız faiz miktarı epey artacaktır.Buda birikim yapmanıza engel olur. Bu sorunu çözmenin en iyi yolu kullandığınız bankaya otomatik ödeme talimatı vermektir. Böylelikle faturalarınızı tek yerden takip edersiniz.

  • Gereksiz Aboneliklerinizi İptal Edin

İzlemediğiniz televizyon kanalları veya okumadığınız dergi gazete aboneliklerinizi iptal edin. Gereksiz olan bu masraflardan kurtulmuş olacaksınız. Her ne kadar tasarruf kategorisine girse de ayrı başlıkta almak daha mantıklı olacaktır.

Bu verdiğimiz püf noktalar umarım size yardımcı olur ve kısa sürede çok birikim yaparsınız.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.