Ana SayfaKredilerAkbank Bayram Kredisi Kampanyası

Akbank Bayram Kredisi Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank Bayrama Özel İhtiyaç Kredisi

Bayramda da ihtiyaçlarını rahat bir şekilde karşılamak isteyenler için bayram kredisi geliyor. Bayrama özel olarak düzenlenen kredinin avantajları bitmiyor.

Akbank Bayram Kredisi Kampanyası, kredinizi şimdi sizlere veriyor ödemesini 2017 yılına bırakıyor. Ertelemeli ödemesi bulunan kredi, uygun faiz oranları ve 36 aya varan vadelerle sizleri karşılıyor. Faiz fırsatlardan yararlanıp ödemelerinizi sonraya bırakabilirsiniz.

Başvurularınızı hızlı bir şekilde hemen gerçekleştirebilir ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Akbank Bayram Kredisi için son tarihse 30 Eylül 2016 olarak belirtilmektedir.

Akbank İhtiyaç Kredisi için başvuru yapmak isteyenler Akbank web sitesi, Akbank telefon şubesi, Akbank Direkt veya Akbank Mobil’den Direkt Kredi kullanabilir. Dilerseniz gerekli belgeleri temin ederrek şubelerden de başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. İhtiyaç kredisi kampanyası sizleri %1,19 faiz oranı ile karşılamaktadır. Şubelerden kullanımlarda 25 bin TL ve üzeri kullanımlarda geçerlidir.

İhtiyaç kredisi kapsamında ilk ödemenizi 2 Ocak 2017’ye kadar erteleyebilirsiniz.

36 aylık vade süresine erteleme süresi de dahil tutulmaktadır. Ödemesiz dönemin sonunda bayram kredisine ilk ödeme olarak erteleme faizi eklenmektedir. %1,19’luk faiz oranları şubelerde 25 bin TL üzeri kullanımlarda geçerliyken diğer başvuru kanalları için farklı kredi faiz oranlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Ayrıca bayram kredisi kampanyası sayfasından kredi hesaplamanızı da gerçekleştirebilirsiniz. Kendiniz için bir ödeme planı oluşturduktan sonra bütçe ayarlamalarınızı yapıp kredinizi kullanmaya başlayabilirsiniz. Kredi hakkında detaylı bilgi almak için Akbank iletişim kanalları kullanılabilir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.