Ana SayfaEkonomiÖğrenci Evi Projeleri Oluşturuluyor

Öğrenci Evi Projeleri Oluşturuluyor

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Üniversiteyi kazanan gençlerin genel problemleri arasında yer alan yer problemi birçok öğrencinin başını ağrıtan konulardan bir tanesidir. Ev sahipleriyle uğraşmak şöyle dursun, öğrencilere uygulanan fiyatlar da bazı şehirlerde can sıkabiliyor.

Erkanlı Grubu’nun yeni öğrenci evi projeleriyle birlikte büyük şehirlere yönelik ihtiyaca yönelik hedeflere yöneliniyor. Sakarya’da başlayan proje, öğrenci evlerinin devamı için kapasitesi yüksek şehir seçimleri gerçekleştiriliyor. Bir sonraki projeler İstanbul ve Anadolu’nun yüksek kapasiteli bölgelerine hitap edecek. Öğrencilerin barınma sorunlarını hedef alan Erkanlı Grup, gelecek 10 yıl için bu alanda faaliyet planlıyor.

Univa adıyla hayata geçecek olan projenin kuşkusuz öğrencilerin dikkatini çekecek. Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı konuyla ilgili açıklamalarını da dile getiriyor.

Konuyla ilgili açıklamalarında Erkanlı; Türkiye’deki 5.5 milyonluk üniversite öğrencisi olduğunu, vurguluyor. Yurt kapasitelerininse 415 bin civarında olduğunu yine açıklamalarına ekleyen Erkanlı, birçok eksiğin bulunduğunu belirtiyor.

Tüketicilerin bu evleri satın alabilecekleri de verilen bilgiler arasında yer alırken, tapudaki gayrimenkulün sadece öğrenciler için olduğunu belirtiyor. Ayrıca satımı da yine gerçekleştirilebiliyor. Ancak sadece öğrencilerin hizmetine açık bir gayrimenkul olarak düşünülüyor. Tapu alındıktan sonra Erkanlı Grubu’yla 15+5’lik bir yıllık işletme anlaşmasının yapılması gerekiyor. Düzenlenen bu projelerin geri dönüşününse 8 yıl gibi bir süreyle sağlanması düşünülüyor. Satış fiyatı olarak 123 bin 500 lira gibi rakamlar ortada dolaşırken proje için yapılan yatırım 126 milyonu buluyor.

 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.