Ana SayfaKredilerYapı Kredi'den Bireysel İhtiyaç Kredisi Fırsatı

Yapı Kredi’den Bireysel İhtiyaç Kredisi Fırsatı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Bankası bireysel ihtiyaç kredisi ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. %1,33’ten başlayan faiz oranları ile sizde Yapı Kredi Bankasından bireysel ihtiyaç kredisi alabilir ve ihtiyaçlarınızı sıkıntıya girmeden karşılayabilirsiniz.  36 aya kadar vade imkanı sunan banka müşterilerin taksit konusunda da kolaylıklar sağlamaya devam ediyor. En düşük kredi tutarının 1000 TL olduğu kredinin üst limiti değişmektedir.

Nasıl Başvururum?

Yapı Kredi Bankasından kredi çekmek için öncelikli olarak başvuru yapmanız gerekmektedir. Bireysel kredi başvurularınızı internet üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.  Ayrıca sms servisinden de yararlanarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Fakat geniş kapsamlı bilgi alıp öyle ihtiyaç kredisine başvurmak istiyorsanız yapmanız gereken en yakın Yapı Kredi Bankasına gitmektir. Banka şubesinden hm daha fazla bilgi alabilir hem de müşteri temsilcilerinin yardımıyla kolaylıkla bireysel ihtiyaç kredisi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Şubeye gitmeye vaktiniz yoksa telefon bankacılığı ile de başvurabileceğiniz gibi size en yakın Yapı kredi ATM’sinden de başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuru İçin Gerekli Olan Belgeler

Yapı Kredi Bankası bireysel ihtiyaç kredisi başvuruları için banka tarafından müşteriden bazı evraklar istenir. Bu evraklar sağlandığı takdirde kolaylıkla ihtiyaç kredinizi alabilirsiniz. Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi için krediyi çekecek kişiye ait nüfuz cüzdanın fotokopisini ilk olarak istiyor. Çalıştığınız iş yerinden son 2 aylık güncel olan maaş bordrosu ya da çalıştığınız yerin yetkilileri tarafından antetli kağıda yazılmış maaş bildirisi ve imzası gerekmektedir. Eğer serbest meslek sahibiyseniz son vergi levhasının fotokopisi gerekmektedir. Emeklilerde bu bireysel ihtiyaç kredisinden yararlanmaktadır. Emekliler maaş cüzdanlarının fotokopisi ile kredi başvurusu gerçekleştirebilirler. Eğer adres paylaşım sistemindeki adres bilgileriniz güncel değilse, adınıza düzenlenmiş aboneliğiniz olan (su, telefon, doğalgaz gibi..) son üç aya ait bir adet fatura yada son üç ay içerisinde alınmış ikametgah belgesi gerekmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.