Ana SayfaKredilerING Bank Mortgage Kredi Kampanyası

ING Bank Mortgage Kredi Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank ile ev almak artık çok kolay. ING Bank ’dan 60 ay vade imkanı ile ev almak artık mümkün. ING Bank yeni uyguladığı Mortgage kredi kampanyası ile ayda yalnızca %1.16 faiz oranı ile ev alma şansı sunuyor. 60 ay vade ile alınacak evlerde düşük faiz oranı kullanılacak. Mortgage kampanyası ile ev almak isteyenlerin ING Bank sitesinden online randevu alması ya da en yakında bulunan ING Bank şubesine müracaat etmesi gerekiyor. Telefon bankacılığı ile de başvuru yapılabilmekte.

ING Bank Mortgage kredi kampanyası ile ev alma imkanından emekli kişiler de faydalanabilecek. Emekli olan kişilerden kredi için gelirini belgeleyen bir belge istenecek. ING Bank Mortgage konut kredisi ile ev alacak kişiler 5 senelik vade ile evlerine kavuşabilecek.

Mortgage kredi kampanyası detaylarına ING Bank şubesinden ulaşılabiliyor. Mortgage kredi kampanyası sayesinde ev sahibi olmak isteyen kişiler için 3 ayda bir ödeme yapma imkanı da bulunmakta. Bu imkandan yalnızca 3 ayda bir emekli alan ve bu ödemeleri de ING Bank üzerinden alan kişiler faydalanabilecek. 3 aylık ödemelerini başka bankadan alan kişiler bu ödemeleri ING Bank’a devrettiği zaman da  Mortgage 3 ayda bir ödeme imkanından faydalanabilecek.

60 Ay Vade ile Ev Alma İmkanı

ING Bank müşterilerine 60 ay ödeme ile ev vadediyor. 60 ay vadeye yayılacak kredilere aylık yüzde 1.16 oranında faiz uygulaması uygulanacak. Mortgage kampanyasına sabit faizli kredi seçeneği olduğu gibi endeksli kredi seçeneği de uygulanacak. Sabit faizli kredilerde taksit için ödenecek tutar vade boyunca sabit kalacak. Endeksli kredi ödemelerinde ise o zamanki endeks üzerinden taksit tutarı hesaplanacak.

ING Bank Mortgage kampanyasında müşteri istediği an Mortgage kredisini devredebilecek, taksit sayısında ve tutarında değişiklik yapabilecek. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.