Ana SayfaKredilerDenizbank Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi: Twitter Kredisi

Denizbank Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi: Twitter Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank Twitter Kredisi

İhtiyaç kredisi almak için Denizbank’ı tercih etmeniz halinde birçok kredi kampanyası arasından seçim yapma hakkınız olacaktır. Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyalarına baktığımızda bu kampanyalardan birinin de Twitter kredisi olduğunu görüyoruz. Denizbank Twitter kredisi için belirlenen kredi faiz oranı sabit değildir, bu kredinin faiz oranları kredi için talep edilen vadeye göre değişiklik gösteriyor. Eğer kredi alarak 12 ayda geri ödemeyi kabul ederseniz bu ihtiyaç kredisini yüzde 1,35 kredi faiz oranıyla almış olursunuz. Ancak vade seçeneği 12 ay ile 23 ay arasında değiştiğinde kredi faiz oranı doğrudan yüzde 1,45 olur. 24 aydan daha fazla vade talep ettiğinizde ise kredi faiz oranı yüzde 1,48’e yükselecektir.

Eğer Denizbank Twitter kredisi kampanyasından faydalanarak kredi almak isterseniz ve kredinizin miktarı 55 bin lira olursa bunun için bankaya ödemeniz gereken kredi tahsis ücreti 289 lira olacaktır. Almış olduğunuz ihtiyaç kredisi kampanyası için belirlenen yıllık maliyet oranı ise yüzde 22,49 olacaktır.

Denizbank’ın müşterilerine sunduğu bu kredi kampanyasından faydalandığınızda kredi için size uygun bir vade seçeneğini belirlemeniz gerekiyor. Kredi için belirlenen vade seçeneklerine baktığımızda bu seçeneklerin 1 ay ile 48 arasında değiştiğini görebiliyoruz. Dolayısıyla sizler de kredi almak istediğiniz zaman bu vade seçeneklerinden birini seçmelisiniz.

Krediyi düşük faizli olarak almak isterseniz vadeyi kısa tutmanız gerekiyor. Yüzde 1,35 kredi faiz oranıyla kredi almak için en fazla 12 ay vade talep edebilirsiniz. Twitter kredisi bünyesinde 12 ay vadeli 55 bin lira kredi almanız durumunda bankaya her ay 5 bin 80 lira ödeme yapmanız gerekir. Böylece 1 yıl içinde almış olduğunuz 50 bin liralık krediyi Denizbank’a 60 bin 962 lira olarak ödersiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.