Ana SayfaEkonomiGlobal Holding İtalyan Şirketinin Hisselerini Aldı

Global Holding İtalyan Şirketinin Hisselerini Aldı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Global yatırım holding bünyesinde yer alan Global Liman İtalyan şirketi olan Ravenna Terminal Passeggerı’nın yüzde 51 hissesini aldı ve şirketin en büyük pay ortağı oldu. Global Liman’ın hisselerini satın aldığı Ravenna Terminal Passeggerı’nın yolcu limanı işleten bir şirket olduğu belirtildi. Global Liman’ın İtalyadaki tek yatırımının bu olmadığı bildirildi. Global Liman İtalyan Cagliari Cruise Port şirketinin de yüzde 21’lik hissesini satın aldığını duyurdu. 

Global Yatırım Holding tarafından yapılan açıklama ile yapılan hisse satın alımlarının gerçek olduğu ifade edildi. Global Yatırım Holding tarafından doğrulanan haberde Global Liman’ın aldığı hisselere ait şirketlerin Ravenna Yolcu Limanı ile Cagliari Yolcu Limanı’nı işlettiği açıklandı. Böylelikle Global Liman’da İtalya’da bulunan bu yolcu limanlarının işletmesinin büyük bir kısmını elinde tutacak. 

Global Yatırım Holding yetkilileri tarafından yapılan açıklamada yeni görüşmelerin yapılacağı ve hisselerin payının arttırılmasının istendiği belirtildi. Global Yatırım Holding yetkilileri tarafından alınan şirketlerde diğer pay sahipleri ile de görüşme yapılacağı bildirildi.

Hisseler Arttırılacak 

Global Yatırım Holding aldığı hisselerle İtalya sektöründe sağlam bir yer edindi. Global Liman ile alınan hisselerde özellikle Ravenna yolcu limanında Global Holding’in etkisi büyük olacak. 

Global Liman tarafından yapılan açıklamalarla İtalya’da ve diğer ülkelerde yapılan yatırımlar devam edecek. Global Liman’ın şuan da dünyanın en büyük kruvaziyer limanı şirketi olduğu bildirilirken liman içinde toplam 7.5 milyon yolcuya hizmet verildiği açıklandı. Şirketin Dubrovnik Limanı üzerinde yapılan ihalenin hala devam ettiği ve sonucun olumlu olacağının tahmin edildiği belirtildi.

Global Yatırım Holding bünyesinde şuan da Barselona, Malaga, Valetta, Lizbon, Venedik, Adria Bar, Singapur, Bodrum, Kuşadası limanı ile  Antalya limanları yer alıyor. Son anlaşma ile İtalya Ravenna ve Cagriari yolcu limanlarının da bir kısmı şirketin bünyesine geçti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.