Ana SayfaKredilerDenizbank Mortgage Kredisi Faiz Oranları

Denizbank Mortgage Kredisi Faiz Oranları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank mortgage kredisi faiz oranları aylık yüzde 0,91’den başlıyor. Aylık düşük faizlerle sunulan mortgage kredisi tüm detayları ve daha fazlası Denizbank şubelerine uğramak gerekiyor. Denizbank mortgage kredisi ile konut alacak kişiler alacağı konutun ekspertiz değerinin yüzde 80’i oranında kredi çekebilecek. Buna göre yapılacak hesaplamalarda 200.000 TL kredi çeken biri 160 bin lirayı bankadan kredi olarak çekebilecek. 

Denizbank mortgage kredisi alanlar düşük faizin uygulanacağı aylık ödemeleri eşit taksitler halinde ödeyecek . Daha farklı ödeme seçenekleri için ise bankanın müşteri hizmetleri ile görüşülmesi gerekecek.

Denizbank’tan kredi alacak kişiler aylık kredi taksitinin yanı sıra bazı ödemeler daha yapacak. Bu ödemeler içinde de kredi tahsis ücreti ve diğer ödemeler adında bir ödeme bulunacak. Denizbank’tan çekilecek kredi tutarının yüzde 0,5’i oranında olan tutar bankaya kredi tahsis ücreti olarak geri ödenecek. Diğer ödemeler içinde ise taşınmaz rehin ücreti ve ekspertiz ücreti bulunuyor. Bu ödemelerin tamamı çekilen kredi tutarı üzerinden hesaplanacak ve buna göre değişecek. 

25 Yıla Varan Vadeler

Denizbank mortgage kredisi faiz oranlarıyla yapılacak kredi ödemeleri 25 yıla kadar uzatılabilecek. 25 yıl boyunca ödenecek faizlerde 300 aylık vade planı uygulanacak. 300 ile 121 arası vade tercih edenler aylık olarak yüzde 1,19 oranında faiz ödeyecek. 37 ile 60 aylık vade seçeneklerinde uygulanacak faiz oranı ise yüzde 1,01 olarak uygulanacak. Denizbank Mortgage kredi ödemesini 25 ile 36 ay vade olarak geri ödemek isteyenler ise ayda yalnızca 0,97 oranında faiz ödeyecek. Aylık yüzde 0,91 faiz uygulaması ise 24 ay ve daha az seçilen vadelerde kullanılacak. 

Denizbank Mortgage konut kredisi başvuruları, gerekli belgeler ve faiz hesaplama tabloları Denizbank internet şubesinde bulunuyor. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.