Ana SayfaBanka İş İlanlarıSon Gün! Halkbank Personel Alım Başvurusu 10 Ekim 2016 (Bugün) Saat 17.00’de...

Son Gün! Halkbank Personel Alım Başvurusu 10 Ekim 2016 (Bugün) Saat 17.00’de Doluyor

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye’nin lider bankaları arasında yer alan Halkbank kadroları için 565 kişi alacağını duyurmuştu. Halkbank sınavlarına girebilmek için başvuru süreci bugün saat 17.00 de doluyor.

Halkbankası geçtiğimiz ay 565 yeni personel alımı yapacağını duyurmuştu. Kurumun resmi internet sitesinde yayımlanan bu habere ilişkin başvurular halen devam etmekte. Kadrosuna 565 yeni çalışma arkadaşları katmak üzere belirlenen pozisyonlar ve aranan kriterler paylaşılmıştı. Bu kapsamda banka kadrolarına;

Halkbank personel alımı iş ilanında İstanbul genelinde 25 müfettiş yardımcısını kadrosuna katacağını duyurdu. Türkiye genelinde ise uzman yardımcısı 475 kişi işe alınacak.Trabzon, Balıkesir, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya ve Antalya şehirlerinde ise toplam 40 kişi İç Kontrolör Yardımcısı olarak işe alınacak. İş ilanında belirtildiğine göre İstanbul’dan alınacak 25 kişi de Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı görevine getirilecek.

Halkbank iş ilanında bulunan başvuru şartları ise şöyle:

  • Başvurucak kişilerin T.C. vatandaşı olması gerekli.
  • Başvurucak kişilerin kamu personeli haklarından mahrum olmayan kişiler olması gerekiyor.
  • Halkbank iş ilanına başvuru yapacak adayların sicilinin temiz olması ve daha önce herhangi bir suçtan dolayı hüküm giymemiş olması gerekiyor.
  • Bankacılık  Kanuna göre iş ilanına başvuran adayların bankacılık alanında çalışmasının yasaklanmamış olması gerekiyor.
  • İş ilanında yer alan müfettiş yardımcısı pozisyonuna başvuru yapacak kişiler arasında lisans mezunu olan kişilerin en az 1988 doğumlu olması, önlisans mezunu olan kişilerin ise en az 1986 yılı ve sonrası doğumlu olması gerekiyor.
  • Uzman Yardımcısı ve İç Kontrolör yardımcısı pozisyonlarına başvuru yapacak kişilerin ise üniversitenin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olması gerekiyor.
  • Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı için iş başvurusunda bulunan adayların ise en az 01.01.1986 doğumlu olması gerekiyor.

İş pozisyonları için girilecek mülakat sınavlarının tarihi ve diğer şartlar Halkbank’ın resmi internet sitesinde yer alan iş ilanında bulunuyor. Halkbank personel alımı için başvuruların 10 Ekim 2016 tarihinde (bugün) sona ereceği belirtildi. Sınavlar ise 5 Kasım 2016 tarihinde yapılacak.

İlan detayları ve başvuru kriterlerine bu bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

https://www.halkbank.com.tr/articles/detail/detail43.asp?id=7166

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.