Ana SayfaKredilerFibabanka 20 Bin TL 2. El Taşıt Kredisi

Fibabanka 20 Bin TL 2. El Taşıt Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Fibabanka 20 Bin TL Araç Kredisi
Fibabanka hem yeni araçlar hem de eski araçlar için taşıt kredisi veriyor. Ancak bankanın verdiği taşıt kredisi kampanyası her marka araç için geçerli olmayabilir. Bu nedenle kredi başvurunuz esnasında almak istediğiniz aracın marka ve modelini de bildirmeniz gerekiyor. Belli bir yaşı geçen ikinci el arabalar için taşıt kredisi çekmeniz mümkün değildir. Bu kural arabanın marka ve modeline göre değişiklik gösteriyor.
Fibabanka’dan alabileceğiniz taşıt kredisi iki farklı şekilde düzenlenmiştir. Bu kredi paketlerinden ilki sıfır araçlar için belirlenmişken ikincisi ikinci el arabalar için belirlenmiştir. İkinci el arabalar için taşıt kredisi almak istediğinizde, 20 bin lirayı 48 ay vadede çekmek isterseniz kredi faiz oranı 1,49 olacaktır. 1,49 faiz oranıyla alabildiğiniz bu kredi paketi için 100 liralık kredi tahsis ücretini de peşinen ödemeniz gerekiyor.
Kredi için sizlerden hayat sigortası, araç sigortası gibi sigortaların primlerini ödemeniz de talep edebilir. Fibabanka 3. kişilere ödenen tüm masrafları krediyi çeken müşterilerine yansıtıyor.
Kredi için yaptırdığınız sigortaların bedelleri taksitlere dâhil edilmeyecektir. Dolayısıyla sigorta prim miktarlarını peşin olaran Fibabanka’ya ödemeniz gerekiyor diyebiliriz. 
Eğer 20 bin liralık ikinci el taşıt kredisi alırsanız Fibabanka’dan 48 aya kadar vade talep edebilirsiniz. Çünkü kredi için belirlenen vade seçenekleri 1 ay ile 48 ay arasında değişiyor. 20 bin liralık bu ihtiyaç kredisi paketi için 48 ay vade talep etmeniz durumunda her ay bankaya 624 lira ödeme yapmanız gerekir. 29 bin 913 liralık toplam ödeme yaptığınızda Fibabanka’ya olan kredi borcunuzun tamamını ödemiş olursunuz. Kredi başvurusu için sizlerden birtakım belgeler talep edileceği için bu başvuruyu sadece Fibabanka şubelerinden yapabilirsiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.