Ana SayfaKredilerŞekerbank Tarla Büyütme Kredisi

Şekerbank Tarla Büyütme Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Tarım sektörünün önündeki finansman engelini kaldırmak adına Şekerbank tarafından “Tarla Büyütme Kredisi” olarak adlandırılan bir kampanya duyuruldu. Bu kampanya kapsamında ekim alanlarını genişletme imkanına sahip olacak çiftçiler likidite problemini de aşma imkanına kavuşmuş olacaklar.

Tarla Büyütme Kredisi özelinde Şekerbank çiftçiye 60 aya varan vade seçenekleri sunmaktadır. Ödeme seçeneklerinde de geniş bir seçenek yelpazesi oluşturulmuştur. Hasat zamanı ödeme olanağı da bulunan Tarla Büyütme Kredisi ile çiftçilerin ödeme zorluğu yaşamadan aldıkları krediyi efektif olarak kullanabilme fırsatı oluşturulmuştur.

Araziler Birleşiyor

Şekerbank Tarla Büyütme Kredisi ile çiftçilere parça-parça olan tarlalarını birleştirerek daha geniş bir ekim alanına sahip olma imkanı tanıyor. Bu sayede hem ekim alanı genişlemekte, hem de makinalı tarıma geçilebilmektedir. Dolayısıyla bu durum tarımda verimliliği artırarak hem çiftçiye, hem de doğrudan ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır. Bununla birlikte yıllardır atıl konumda olan araziler de tarım alanı olarak kullanılma imkanına kavuşuyor. Miras sonucu sahipsiz kalan ve uzun yıllar ekilmeyen araziler ekonomiye kazandırılıyor.

Çiftçilere, 60 aya kadar varan vade imkânı sunan “Tarla Büyütme Kredisi” ile tarım arazileri, meyve bahçeleri ve gerekli ekipman için likidite sağlanarak tarıma doğrudan katkı veriliyor.

Kredi Tahsis Ücreti Yok

Şekerbank Tarla Büyütme Kredisi’nin avantajlarından biri de: Kampanya kapsamında müşterilerden kredi tahsis ücreti de istenmemektedir. Bununla birlikte alınacak tarla, bahçe veya bağın ekspertiz ücreti ve ipotek tesis ücreti çiftçilere yansıtılmaktadır. Çiftçilerin satın almayı düşündüğü gayrimenkulün nakdi değerinin yüzde 25’ine tekabül eden meblağa sahip olmaları zaruridir. Zira satın alınacak tarla veya bahçenin ekspertiz değerinin ancak yüzde 75’lik kısmı kredi olarak kullanılabilmektedir.

Şekerbank tarafından 60 aya varan vadelerle esnek ödeme; yılda bir, 6 ayda bir, 3 ayda bir veya ayda bir ödeme imkânı kampanya özelinde müşterilere sunulan imkanlar dahilindedir. Kredi faiz oranı vade boyunca sabittir. Krediye başvuracak çiftçinin çiftçi belgesi veya ÇKS (Çiftçi Kayıt Sistemi) Belgesi sahibi olması zorunludur. Çiftçi kredi kullanımı sırasında sahibi olduğu arazi tapusunu da yanında bulundurmalıdır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.