Ana SayfaKredilerHSBC Faiz Oranlarını Düşürdü! Hemen Kredinizi Hesaplayın

HSBC Faiz Oranlarını Düşürdü! Hemen Kredinizi Hesaplayın

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

HSBC ihtiyaç kredilerinde faiz oranını 1,19 seviyesine indirdi. KKB (Kredi Kayıt Bürosu) notu yüksek müşterilere en avantajlı oranlarla kredi kullandırma taahütü veren banka, KKB notu düşük müşterileri için faiz oranlarını bir miktar arttırmaktadır.

Banka tarafından oluşturulan bireysel ihtiyaç kampanyasında vadeler 6 aydan başlarken, azami süre olarak 36 ay belirlenmiştir. Kampanyalar 31 Aralık 2016 tarihine kadar tüm Türkiye’deki HSBC şubelerinde geçerlidir. Kampanyalar kapsamında faydalanılacak faiz oranı kredi notuna (KKB) göre değişkenlik göstermektedir. KKB banka tarafından başvuru değerlendirme kriterleri doğrultusunda müşterilere bildirildiği gibi; isteyen müşteriler KKB notlarını internet üzerinden de öğrenebilmektedir.

4 Farklı Nota, 4 Farklı Seçenek!

Kampanya kapsamında müşterilerini 4 farklı gruba ayıran HSBC Bankası; her gruptaki müşterilerine ayrı faiz oranları uygulama kararı almıştır. Gruplama müşterilerin sahip oldukları KKB notuna göre düzenlenmiştir. Faiz oranları da bu parametreler üzerinden işleyecektir.

İlk grupta KKB notu en yüksek olan müşteriler yer almaktadır. En avantajlı faiz oranıyla kredi imkanına sahip olan bu müşterilerin KKB notu minimum 1700 olmalıdır. 1700-1900 aralığında KKB notuna sahip müşteriler aylık yüzde 1,19 faiz oranında yararlanacaklardır.

İkinci grupta iyi KKB notuna sahip müşteriler yer almaktadır. Bu müşterilerin KKB notları 1500 ile 1699 aralığında olmalıdır. Bu gruba dahil müşteriler aylık yüzde 1,29 faiz oranıyla kredi kullanabileceklerdir.

En Yüksek Dilim İçin Avantajlı Faiz, Düşük KKB’ye Yüksek Faiz!

Üçüncü grupta yer alan kişiler 1300 ile 1499 not aralığında KKB’ye sahip müşteriler. Bu kişiler kredi kampanyası uyarınca aylık yüzde 1,39 oranından faydalanabileceklerdir.

Dördüncü ve son grupta ise düşük KKB notuna sahip müşteriler bulunmaktadır. Bu müşterilerin kredi kampanyası kapsamında yararlanabilecekleri faiz oranı 1,59.

Kampanya kapsamında birinci dilimde yer alan KKB notu yüksek müşteriler 10.000 Türk Lirası kredi kullanıp 12 ay vadede geri ödemek istediklerinde toplam ödeyecekleri faiz vade sonunda 1450 Türk Lirası olarak gerçekleşecektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.