Ana SayfaKredilerING’den 0,99’a İhtiyaç Kredisi: Son Gün 31 Ekim!

ING’den 0,99’a İhtiyaç Kredisi: Son Gün 31 Ekim!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Genellikle 1 puanın altında faiz oranları konut kredilerinde görülmekteyken, Ing Bank müşterilerini memnun edecek bir kampanya duyurdu. Ing Bank’ın müşterilerine sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyasında faiz oranları sadece 0,99’dan başlamaktadır.

Banka müşteri kitlelerini artırmak adına attığı bu adımda sadece avantajlı faiz oranı sunmuyor. Bununla birlikte ödeme öteleme fırsatı da müşterileri beklemektedir. Kredisini bugün kullanan herhangi bir vatandaş taksitlerini 3 ay sonra ödemeye başlayabilme olanağına sahiptir. Kampanyada son gün 31 Ekim!

Maksimum 100.000 Türk Lirası

Ing Bank’ın ihtiyaç kredisinden faydalanmak isteyen müşteriler minimum 4.000 Türk Lirası kredi kullanmak mecburiyetindeler. Zira banka alt limit olarak bu tutarı belirlemiştir. Kampanya dahilinde kullanılabilecek maksimum kredi tutarı ise 100.000 Türk Lirası olarak tayin edilmiştir. İhtiyaç kredisi kullanacak olan müşteriler çekecekleri tutarın binde 5’i oranında bankaya kredi tahsis bedeli ödeyeceklerdir. Ayrıca kredi vadesi bitene kadar hayat sigortası yapılması gerekmektedir.

Kredi kapsamında 3 ay sonra taksit ödemeye başlama seçeneği 48 ay vade ve 50.000 Türk Lirasına kadar olan krediler için geçerliliğe sahiptir. Farklı vade sürelerinde ve 50.000 Türk Lirası üzeri tutarlarda bu olanak banka tarafından tanınmamaktadır.

Kredi Notuna Göre Faiz Oranı

İhtiyaç kredisinde sunulan faiz oranları müşterinin kredi notuna göre farklılık göstermektedir. Kredi notu 1850 ve üzeri olan müşteriler %0,99 faiz oranından faydalanacaktır. Kredi notu 1800 – 1849 olan müşteriler %1,19 faiz oranından, kredi notu 1750 – 1799 olan müşteriler %1,29 faiz oranından ve kredi notu 1700 – 1749 olan müşteriler ise %1,39 faiz oranından faydalanacaktır. Son grupta yer alan ve kredi notu 1600 – 1700 olan müşteriler için %1,49 faiz oranı banka tarafından belirlenmiştir. Avantajlı faiz oranlarından faydalanmak isteyen müşterilerin Ing Bank Şubeleriyle şahsen görüşerek kredi başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.