Ana SayfaKredilerİş Bankası'nın Hızlı Kredisi Anında Kredi

İş Bankası’nın Hızlı Kredisi Anında Kredi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İş Bankası’ndan Anında Kredi

Türkiye’de bireysel ve ticari bankacılık hizmeti sunan İş Bankası, internet şubesinden veya mobil bankacılık ile 7 gün 24 saat başvurabileceğiniz düşük faizli anıda kredi kampanyasıyla müşterisinin karşısına çıktı. Türkiye’nin en büyük özel bankası olan İş Bankası müşterilerinin acil para ihtiyaçlarına gün ve zaman fark etmeksizin anında krediyle çare buluyor.

Türkiye’nin ilk ulusal bankası da olan İş Bankası internet bankacılığı veya mobil bankacılık kullanan müşterilerine 1.39 faiz oranından hızlı bir şekilde kredi çekme imkânı tanıyor. İş Bankası anında krediyle 15000 TL’ye varan ve 48 ay kadar vade seçeneği sunduğu anında kredi kampanyasıyla müşterilerinin keselerini rahatlatıyor. Aynı zamanda sanal bankacılıkla yapılabilen anında kredi başvurusunun onaylanması halinde kredinizi banka şubesine gitmeden anında vadesiz TL mevduat hesabınızdan çekebilirsiniz.

İş Bankası anında kredi kampanyasına çok kolay bir şekilde başvurabilirsiniz. İnternet bankacılığı veya mobil bankacılık kullanıyorsanız anında kredi başvurunuzu saniyeler içinde yapabilirsiniz. Eğer İşcep kullanıyorsanız İşcep’ten kredilerim seçeneğine girip hızlı kredileri seçerek anında krediye başvurabilirsiniz. Eğer internet bankacılığı kullanıyorsanız İş Bankası internet şubesinden kredilerim bölümüne girip hızlı krediyi tıklayarak anında krediye başvurabilirsiniz.

 Anında krediyi çektiğiniz günden itibaren otuz gün sonra ilk taksitini ödemeye başlarsınız. Eğer 1.39 faiz oranında 15000 TL miktarlı ve 48 ay vadeli anında kredi çekerseniz kredinin yıllık maliyet oranı 22.3194 olacaktır ve aylık ödenecek taksit miktarı 457 TL olacaktır. Fakat şunu belirtelim İş Bankası 1.39 faiz oranından çekeceğiniz anında kredi için hayat sigortası istemektedir. Hayat sigortası primi kişinin cinsiyetine, yaşına, kredinin miktarına ve vadesine göre değiştiği için kredinin yıllık maliyet oranı ve aylık taksit miktarı değişebilir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.