Ana SayfaKredilerKutsal Toprak Yolcularına Müjde! Albaraka Türk Hac Finansmanı Kampanyası

Kutsal Toprak Yolcularına Müjde! Albaraka Türk Hac Finansmanı Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Albaraka Türk’ten Hacı Adaylarına Özel Finansman

Kutsal topraklara giderek hac ibadetini yerine getirmek isteyen hacı adaylarının finans sorununu çözmeye çalışan Albaraka Türk Katılım Bankası hacı adayları için finansman kampanyası oluşturdu. Faizsiz bankacılık ilkesiyle yoluna devam eden Albaraka Türk Katılım Bankası isteyen hacı adaylarına yüksek miktarlı hac finansmanı veriyor. Hac finansmanı kampanyasından faydalanmak isteyen kişilerin resmiyette hacı adayları olması gerekiyor. Zira Albaraka Türk Katılım Bankası’na yapılacak olan başvuruda bu konuda çeşitli belgeler talep edilecektir.

Albaraka Türk Katılım Bankası’nın hac finansmanından faydalanmak isteyen kişiler bu başvuruyu kimlik belgeleriyle Albaraka Türk Katılım Bankası’ndan yapabilecekler. Maaşını Albaraka Türk Katılım Bankası aracığıyla alan emeklilerin bu finansman kampanyasından daha avantajlı oranlarla faydalanabileceklerini belirtmemiz gerekiyor.

Hac finansmanı için belirlenen vade seçeneklerine baktığımızda bu finansmandan faydalanan hacı adaylarının borçlarını 48 ay vadede geri ödeyebildiklerini görüyoruz. Finansmanı aldıktan sonra 30 gün içinde taksitleri ödemeye başlamanız gerekiyor. Zira bu finansman paketinde borç erteleme özelliği bulunmuyor.

Hac finansmanı paketinden faydalanmak isteyen kişiler 25 bin liralık bir finansman için 125 lira tahsis ücreti öderler. Ek bir masraf çıkması durumunda Albaraka Türk Katılım Bankası bu masrafı da finansmanı alan kişiye yansıtmaktadır.

Bu finansman için belirlenen kâr payı oranı yüzde 1,35’tir. Dolayısıyla 25 bin liralık bir finansman paketi alarak bu finansmanı 48 ayda geri ödemek istediğinizde bankaya her ay 753 liralık ödeme yapmanız gerekir. Almış olduğunuz 25 bin liralık finansmanı 4 yıl içinde toplamda 36 bin 159 lira olarak Albaraka Türk Katılım Bankası’na geri ödemeniz gerekiyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.