Ana SayfaGündemBurgan Bank Konut Kredisi Faiz Oranını 1 Puanın Altına Çekti!

Burgan Bank Konut Kredisi Faiz Oranını 1 Puanın Altına Çekti!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ülkemizdeki geçmişi çok eski olmayan Kuveyt merkezli Burgan Bank’ın mali yapısı yaşına oranla gayet kuvvetli. Bu gücünü konut kredileri piyasasına giriş hamlesiyle gösteren Burgan Bank yaptığı yeni hamleyle adından söz ettireceğe benziyor.

Piyasanın rekabet koşullarının gerisinde kalmamaya özen gösteren banka, konut kredilerinde faiz oranını aylık yüzde 0,99 seviyesine indirdi.

12 Aydan 120 Aya Kadar Vade Seçenekleri

Burgan Bank tarafından düzenlenen mortgate kredisi kapsamında konut finansmanı kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar 120 aya kadar uzayan vade seçeneklerinde kredi kullanma imkanına sahipler. Banka tarafında vade seçeneklerine bağlı olarak değişiklik gösteren faiz oranları uygulanmaktadır.

12 ay ile 60 ay arasındaki vade seçeneklerinde kullanılan konut kredileri için uygulanan faiz aylık yüzde 0,99’dur. Bu oran bankanın konut kredilerinde sunduğu en avantajlı faiz oranıdır. Vade süresi 60- 120 ay bandına geldiğinde faiz oranı da 1,01 seviyesine çıkmaktadır.

Azami Tutar 500.000 Türk Lirası

Burgan Bank konut kredisi finansmanı kampanyası dahilinde kredi kullanmak isteyen vatandaşlar tam 500.000 Türk Lirasına kadar likidite elde edebilmektedirler. Kullanılan kredi miktarı üzerinden banka tarafından binde beş oranında kredi tahsis ücreti tahsil edilmektedir.

Banka satın alınacak evin ekspertiz değerinin yüzde 70’ine kadar kredi kullanılmasına imkan tanımaktadır. Kalan kısmı müşteri kendi imkanlarıyla tamamlamak durumundadır. Müşterilerin kullanılan kredinin vade süresi boyunca; DASK ( Deprem ve Doğal Afet Sigortası), konut sigortası ve hayat sigortası yaptırmaları zaruridir.

Burgan Bank konut finansmanı kampanyası için son geçerlilik tarihi olarak 31 Aralık 2016 tarihini belirlemiştir. Bu tarihten sonra 0,99 oranındaki faiz oranlarının geçerliliğini yitirebileceği göz önünde bulundurulmalıdır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.